Dienstag, 3. Oktober 2017

Se prevede

Se prevede

Definitie dictionar roman Web DEX online pentru prevede - PREVEDEÁ, prevắ vb. Reverso Context oferă traducere în context din română în franceză pentru se prevede , cu exemple: astfel cum se prevede , se prevede altfel, cu excepția . Primul-ministru francez Dominique de Villepin a pierdut puncte din popularitate in trei luni de zile. Pe ruta balcanică se prevede un nou val de refugiaţi deoarece creşte numărul migranţilor, iar situaţia în centrele de cazare a devenit . Planurile de intervenţie pentru dezastrele interne vor prevedea o arie de aşteptare situată în afara clădirii spitalului, mai ales când se prevede o evacuare a . Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime.


Se prevede

Președinte Radei Supreme, Andrii Parubii, pronostichează că la ședința din octombrie a Parlamentului vor fi adoptate reformele judiciară și a pensiilor. Canonul al Sinodului Trulan prevede îndepărtare de obşte. Se prevede un dublu sistem de reparație a. LexUriServ › LexUriServ eur-lex. DanielBuzudgan › photos › fr-fr.


Infinitiv, a ( se) prevedea. Indicativ prezent pers. Articolele CE și CE trebuie interpretate în sensul că nu se opun legislației unui stat membru în temeiul căreia scutirea de impozit pe venitul din dividende . Conjunctiv prezent pers.


Se prevede

Actuala divizie video din cadrul AMD are . Ministrul Economiei: În proiectul de modificare a OUG 1se prevede renunțarea la plafonarea pieței gazelor naturale de la jumătatea . Mai țineți minte cât de optimist era . Atacantului lui Palermo i se prevede deja un viitor măreț. George Pușcaș a ajuns la cota patru după prima parte a partidei de las Bologna. Dacă vreți un SSD sau RAM ieftin, probabil ar trebui să le luați acum, pentru că se vor scumpi în curând.


La Telenești, oamenii se cunosc între ei. Atunci când văd un străin și dacă le mai dă câte un ziar, aceștia involuntar îl asociază cu vreun partid . Cand se prevede livrarea? Deputat din opoziție: Bugetul a rămas unul electoral, deşi se prevede o criză economică. Foto: „Legea bugetului are un deficit . SE PREVEDE POSIBILITATEA APLICĂRII APOSTILEI ÎN TERITORIU, PRIN CURIER POȘTAL SAU REDUCERII TAXELOR EXISTENTE? Consiliul municipal al orașului Madrid prevede cea mai mare criză alimentară în familii din perioada postbelică și oferă deja mese pentru . Ce temperaturi vor fi in capitala, dar si in celelalte regiuni.


Se prevede

Prognoza meteo - FOTO. VII-a şi a XI-a – cum argumentează secretarul de stat Florian . Anul acesta, pentru refacerea şi reconstrucţia . Manea (BCR): În momentul. Creșterea economică înregistrată de România este una peste potențial, acesta fiind calculat la - , în condițiile în care PIB-ul se .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts