Donnerstag, 26. Oktober 2017

Prelungire somaj

Indemnizația (ajutorul) de șomaj se va acorda pentru o perioadă care depășește cu luni perioada prevăzută . Prelungire ajutor de șomaj. Avand ca obiectiv major protectia persoanelor afectate de consecintele crizei economico-financiare, a fost lansata o noua propunere legislativa . Monitorul Oficial nr. Guvernul a decis joi prelungirea şomajului tehnic până la data de iunie,. Dar, șomajul tehnic va fi prelungit și dincolo de această dată în cazul celor care.


Prelungire somaj

Pentru a continua să primiţi indemnizaţia de şomaj în străinătate, trebuie:. Acordarea indemnizaţiei de şomaj tehnic pentru salariaţii ale căror . Totuși, vor fi sectoare unde șomajul tehnic se va prelungi și după 1. Indemnizația de șomaj tehnic se va acorda și după iunie acelor angajatori care au înregistrat contracte de muncă suspendate, fie că au . Pentru protecţie socială- prelungirea şomajului tehnic până la iunie. PRELUNGIRE SOMAJ TEHNIC DUPA 01.


Indemnizaţia de şomaj tehnic este de din salariul de bază, dar. Subvenţionarea de la stat a indemnizaţiilor de şomaj tehnic, atât. Autorităţile de la Chişinău au decis prelungirea stării de urgenţă în Republica Moldova.


Guvernul a prelungit termenele pentru depunerea documentelor necesare în vederea obținerii indemnizației de șomaj cu zile lucrătoare şi adăugă şi alte. Putem prelungi somajul cu ajutor de la stat pentru iunie si diminua salariul brut in perioada de. Decizie suspendare CIM pentru somaj . Aproape milion de angajaţi au fost trimişi în şomaj tehnic sau . Sindicatele cer o ordonanta de urgenta privind prelungirea somajului tehnic. Indemnizatia de somaj tehnic se va acorda si dupa iunie angajatorilor. Starea de alerta, instituita pe mai, a prelungit pana pe mai . Etichetă: prelungire somaj tehnic.


După această dată, de șomaj tehnic vor mai putea beneficia doar cei care. Somajul tehnic: prelungirea acordarii indemnizatiei dupa incetarea starii de urgenta. Se va prelungi cu siguranta (masura somajului tehnic - n.red.). In prima instanta o vom prelungi pana la iunie, pentru toate domeniile . Acordarea de către stat a indemnizației de șomaj tehnic, în tot ori în parte, în condițiile OUG nr. Ordonanța de urgență a . Tehnic, în următoarele trei . Ministrul Muncii: Şomajul tehnic se va prelungi până la iunie.


Jucătorii lui Dinamo, băgaţi în şomaj tehnic. Dinamo aflaţi la final de contract va accepta propunerea de prelungire. Pro Europa, condus de Victor Ponta, au depus la Senat un proiect de lege privind noi măsuri sociale pentru . Durata șomajului tehnic se prelungește până la iunie.


Premierul Ludovic Orban a anuntat astazi, la inceputul discutiei avute la Palatul Victoria cu reprezentantii sindicatelor si patronatelor, ca somaj. Foarte probabil vom prelungi măsura şomajului tehnic.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts