Dienstag, 31. Oktober 2017

Ipj timis

GLORIE ETERNĂ EROULUI DIN CADRUL I. Timișoara, Bulevardul Take. Comisar-șef:STOICĂNESCU DAN CONSTANTIN. Audienţe:în ziua de miercuri orele: 13:- 14:00. Citeste acum toate articole despre ipj timis pe Digi24. Fostul ofiter de informatii Dan Vasile, care se afla in litigiu cu sefii IPJ Timis , si-a activat sursele din cadrul inspectoratului si a reusit sa obtina si . Citește cele mai noi știri despre IPJ Timis.


Videoclipuri, fotografii, interviuri și altele in exclusivitate. Surse: DNA percheziţionează sediul IPJ Timiş. Actualizare 15:DNA a ridicat documente şi o imprimantă. Timisoara si Timis , cu informatii de ultima ora, anchete, reportaje, foto si video.


Comandantul Alin Petecel a fost delegat la conducerea IPJ Dolj. Foloseste versiunea web . Acest lucru a fost posibil după ce şeful IPJ Timiş , comisarul-şef Alin Petecel, a fost detaşat, pentru trei luni, la comanda IPJ Dolj. Ministerul Afacerilor Interne - Inspectoratul Genral al Politiei Romane . Poliţişti din IPJ Timiş , legături strânse cu interlopii! Cum îi ajutau agenţii, pe traficanţii de cocaină şi bătăuşii din oraş?


Ipj timis

De astăzi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş are un nou şef. Dan Stoicănescu a fost împuternicit la conducerea instituţiei. Oamenii legii aveau informații că un cetățean cu dublă cetățenie, irakiană și britanică,. Lucrari de reparatii curente la I. Kovacs Valer, polițistul de la IPJ Timis , care s-a opus public. Săptămâna trecută, suspectul a ameninţat o farmacistă să îi dea fără.


După luni de cercetări în cazul morţii poliţistului Cristian Amariei din Timiş , în timp ce încerca să prindă un infractor, singurele măsuri luate au . IPJ TIMIS – INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN TIMIS. Adresa, Bulevardul Take Ionescu, Nr. Politia din Timisoara are un Sergiu Nicolaescu!


Ipj timis

Si nu discutam despre maestrul care ar fi renunat la filme pentru uniforma, ci despre noul . Posesorii de arme atenţionaţi de IPJ Timiş că trebuie să-şi vizeze permisele. IPJ Timiş atrage atenţia că permisul de armă are o valabilitate de . In articol:Valer Kovacs, politist Timis: Sefii pun presiune sa dam multe amenzi Valer Kovacs este politist. Ancheta îi vizează pe primarul din Recaş şi pe şeful IPJ Timiş , cercetaţi pentru trafic de influenţă, abuz în serviciu şi şantaj. Inspectoratul de Politie al judetului ( IPJ ) Timis se confrunta de ceva vreme cu o criza acuta de spatii, dupa ce mai multe imobile in care .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts