Dienstag, 12. Dezember 2017

Acte necesare pt ci

Acte necesare pt ci

Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani? Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se obţine de la ofiţerul de . Pentru a nu avea probleme atunci când te duci să-ți schimbi buletinul, NewMoney îți prezintă mai jos actele necesare în diferite cazuri în care . Cazuri în care se eliberează o noua carte de identitate : la expirarea. ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE.


Acte necesare pt ci

Cererile se depun la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor , situat în Bd. C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. Stabilirea reședinței . CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI.


Acte identitate online in orasul nostru. Detalii privind actele necesare , conditii de eliberare a actelor de identitate, termene de eliberare si taxe gasiti la linkurile. Pentru a face o programare vă rugăm să accesați pagina Programări CI. Documente necesare obținerii primei cărți de identitate la împlinirea vârstei de 14 . DOMICILIUL, SERIA ŞI NUMĂRUL B. MOTIVUL PENTRU CARE URMEAZĂ A FI FOLOSIT DOCUMENTUL;. Prima carte de identitate , pentru minorii cu vârsta între și ani.


Nu este necesar să vă autentificaţi în sistem. Pentru plăţile efectuate în ziua precedentă depunerii cererii, nu este necesar să prezentaţi dovada achitării taxei. Nu există informații disponibile pentru această pagină. DOCUMENTE NECESARE : cererea pentru eliberarea actului de identitate . Actele pentru schimbarea buletinului (sau cărții de identitate, mai bine spus) sunt o bătaie de cap pentru oricine, chiar dacă nu sunt foarte . Eliberarea actelor de identitate (buletin).


CERERE TIP (de la ghişeu). Primiri cereri și eliberări acte de identitate. Cerere pentru eliberarea actului de identitate - Anexa 11( se listează pe o singură foaie A faţă - verso). Act de identitate şi cartea de . CI - lei - timbru fiscal - lei. Actele şi demersurile necesare pentru obținerea cărții de identitate: (download fisier).


Doriți o programare pentru depunere acte ? Acte necesare în vederea transcrierii certificatelor de stare civilă eliberate de . Carte de identitate provizorie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts