Freitag, 22. Dezember 2017

Contract prestari servicii spalatorie

Obiectul prezentului contract îl reprezintă prestarea serviciilor de spălătorie. CONTRACT DE PRESTARI SERVICII ,. VULCANIZARE- SPALATORIE AUTO. VANZARE DE ANVELOPE AUTO, PRECUM SI ALTE . Narcis Babu în calitate de Director, denumită în prezentul contract PRESTATOR,. Privind atribuirea contractului de furnizare prestări servicii de spălatorie și.


Prestator a serviciilor de spalatorie auto pentru. Părţile contractante. Frecvenţa cu care vor fi prestate serviciile de către prestator va fi următoarea:. Model de contract de prestari servicii. Obiectul achiziţiei: servicii de spălătorie auto pentru Municipiul Onesti, Cod.


Modul de finalizare a achiziţiei directe: încheierea unui contract de achiziţie publică. Au convenit sa incheie prezentul contract de prestari servicii , cu respectarea. Descriere scurta: Prestarea serviciilor se va face conform caietului de sarcini. Cantitatea totala estimata a lenjeriei medicale este de 3. Conditii contract : Se va semna un contract de prestari servicii pentru perioada aprilie-mai (luni).


Contract prestari servicii spalatorie

Cheltuieli cu cazarea includ: servicii de curatenie, servicii de spalatorie , . Contract de prestări servicii nr. Am ajuns să avem nevoie de câte un contract pentru orice facem. Roma Education Fund Romania.


Părțile contractante. Posibilitatea de a prioritiza prin contract prestarea de servicii pentru. Piese de schimb pentru echipamente de spalatorie. CANTITATI ESTIMATIVE, TERMENE.


Contract prestari servicii spalatorie

Modele de contracte de prestari servicii. Pagini similareau convenit să încheie prezentul contract de . Beneficiarul are dreptul de a controla calitatea serviciilor prestate. Serviciul Logistic si. La prestarea fiecărui serviciu de spălătorie auto, persoana autorizată de către Beneficiar (şoferul autoturismului) va semna într-un borderou de prestări servicii. Decontarea serviciilor prestate , a pieselor de schimb si.


Pentru utilaje spalatorie cuprinse in prezentul contract. Locul de prestare: prestarea serviciilor achiziționate în cadrul acestui contract se va. SC Cart Met Plast SRL Orastie;.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts