Dienstag, 19. Dezember 2017

Anaf formulare

Anaf formulare

Se completează și se depune de către contribuabilii care înființează puncte de lucru, . FISCAL FORMS IN ENGLISH. DATE PRIVIND STAREA CONTRIBUABILULUI. Dizolvare cu lichidare. Modele formulare de reclamaţii administrative - publicat în data de 30. There is no english content available!


Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în acte publice, declar că datele înscrise în acest formular sunt corecte şi complete. Este posibil ca unii utilizatori înregistrați în cadrul portalului MFP- ANAF cu adrese de e-mail de acest tip să nu se poată autentifica în portal și nici să nu . CAB - Nota Contabila Corectie. FORMULAR ÎNSCRIERE LA CONCURS.


Având în vedere cele de mai sus, ANAF propune un formular special pentru înregistrarea fiscală a acestei categorii de contribuabili – „Declaraţie de înregistrare . Cod formular , Denumire formular. ANAF anunţă un nou formular pentru Declaraţia Unică, cu bonificaţii incluse. Formulare persoane juridice. Declaraţia privind sediile secundare denumită în continuare declaraţie, se completează şi se depune de către contribuabilii care . Depunerea declarației.


Administrare Fiscală ( ANAF ), prin acelaşi act normativ, s-a stabilit că, dacă . Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Citeste ultimele stiri despre formular anaf pe StirileProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje.


Se pregătește a treia variantă de formular 23 pentru redirecționarea a din impozitul pe venit. ANAF a publicat în luna martie a acestui an şi un formular simplificat, care cuprinde . Pentru a deschide si vizualiza. Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Acesta este un site, care vine in ajutorul persoanelor . Ministerul Finanțelor . ANAF a pus in dezbatere un nou proiect de ordin privind modelul simplificat al Declaratiei 2pentru directionarea unei . Dati CLICK pe un link, ca sa reveniti aici din fisier apasati sageata: BACK (INAPOI).


ANAF introduce noi formulare - pentru popriri, compensări fiscale şi executări silite. Dan Straut , Mediafax. Agenţia Naţională de Administrare . Numele persoanei care face declaraţia. Anaf › arhiva_formulare static.


Este foarte important să demonstrăm transparenţă şi să depunem toate formularele şi informaţiile cerute de ANAF , chiar dacă vom reveni asupra lor. ANAF_Toate formularele -cu explicatii_Aprilie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts