Dienstag, 12. Dezember 2017

Acte necesare pt locuinta sociala

Acte necesare constituirii dosarului pentru obtinerea unei locuinte sociale. Atribuire locuință conform Legii Locuinței nr. Pot depune cerere pentru locuință socială persoanele care îndeplinesc. Dosar cu şină, de încopciat2.


Au acces la o locuinţă socială , în vederea închirierii. Ce categorii de persoane au acces la locuințe sociale ? Ce documente sunt necesare pentru solicitarea locuinței sociale ? Pentru a descărca cererea tip de înscriere în lista privind ordinea de prioritate în solutionarea . Actele necesare pentru depunerea cererilor în vederea atribuirii de locuinţe în baza legii nr. Copii ale actelor de identitate, certificate de naştere, . PENTRU ÎNTOCMIREA DOSARULUI DE.


Aceste acte sunt necesare solicitantului de locuinta ANL pentru atestarea. Documente care sa ateste situatii locative sau sociale deosebite pentru:. După verificarea actelor , dintre aceste persoane aveau dosarele. Locuinţa socială este acea locuinţa care se atribuie cu chirie.


Nota: solicitantii pot solicita efectuarea unei anchete sociale, printr-o cerere. Locuința socială se realizează cu respectarea suprafeței utile și a dotărilor. Certificat fiscal ( sot,sotie) Primarie din care sa rezulte ca nu detineti locuinta proprietate;. Documentele necesare pentru intocmirea dosarelor de locuinte.


Aprobarea criteriilor, repartizarea locuintelor sociale si actele nesare. Prin completarea formularelor, solicitanții își dau acordul cu privire la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal de către Primaria Sectorului. COMPETENTA Directia Patrimoniu.


PROCEDURA Pentru completarea dosarului in vederea obtinerii unei locuinte sociale sunt necesare urmatoarele acte. Primaria Municipiului Giurgiu INFORMATII Acte si formulare necesare Formulare ANL si Locuinte Sociale. Pentru a obtine repartizarea sau inchirierea unei locuinte sociale trebuie sa indepliniti o serie de conditii: – sa nu fi detinut (instrainat) si sa nu detineti in . Ce acte sunt necesare , care sunt criteriile de selecţie şi ce punctaje se acordă.


O locuinţă ANL se obţine greu, dar merită să aştepţi pentru ea. Tineri proveniţi din instituţii de ocrotire socială şi care au vârstă de ani - pct . Cerere pentru solicitare locuinta sociala. Criterii si punctaj pentru stabilirea prioritatii pentru. Buna, pt acordarea de teren gratuit tinerilor casatoriti este obligatoriu sa fi angajat?


Persoanele peste de ani pot beneficia de locuinte sociale ? Lista documentelor necesare solicitarii unei locuinte sociale - criteriile de ierarhizare. Alte persoane indiferent de numărul acestora – puncte. HOTĂRÂRE privind aprobarea criteriilor de repartizare și a actelor necesare închirierii de locuinte sociale chiriaşilor evacuaţi din locuințe retrocedate în natură . Cererea tip, actele necesare a fi anexate cererii, categoriile de persoane care pot beneficia de locuinţe sociale , precum şi criteriile de prioritate şi punctajele . Legislatie locuinţa socială. Locuinţa care se atribuie cu chirie subvenţionată unor persoane sau familii, a căror situaţie economică nu le permite accesul la o .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts