Donnerstag, 14. Dezember 2017

Reformare

Declinarea substantivului reformare. Nominativ-Acuzativ, reformare , reformări. Articulat, reformarea , reformările. Genitiv-Dativ, reformării. Dicţionar de sinonime, anagrame și paronime.


Reformare

Prezentul amendament nu vizează anumite părți ale propunerii de reformare care conțin schimbări. This amendment does not concern parts of the proposal . Reverso Context oferă traducere în context din română în italiană pentru reformare , cu exemple: de reformare a, o reformare , propunerea de reformare. Comisia sprijină eforturile României de reformare a educației naționale. Parlamentul este sesizat cu o propunere privind reformarea.


European Plastics Converters (EuPC) a solicitat o „ reformare ” sau o amânare a punerii în . După cum se ştie, Misiunea UE pentru reformarea sectorului de securitate civilă în. Reformarea justiției și combaterea corupției”,. Scopul Misiunii este de a contribui la procesul de reformare a organelor de . Vladislav Gribincea: „Când se acceptă o direcție de reformare ,. O campanie Philip Morris îndeamnă oamenii fie să nu se apuce de fumat, fie să treacă la alternative în locul țigărilor,. Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Donald Trump de reformare a OMS.


Reformare

Moltissimi esempi di frasi con reformare – Dizionario italiano-rumeno e motore di ricerca per milioni di traduzioni in italiano. Cioloş: Prioritatea mea este să pregătesc procesul de reformare a politicii. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant reformare – Dictionnaire français-roumain et moteur de recherche de traductions françaises.


Casa Albă finalizează un proiect de reformare a poliţiei. Guvernul a transmis la Consiliul Economic și Social (CES) un proiect prin care Comisia Națională de Strategie și . Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Hemofilicilor din România, Nicolae Oniga, a afirmat că este necesară o reformare a Programului Naţional de Hemofilie. Suportul UE în procesul de reformare și modernizare instituțională a IGP. La ianuarie, curent factori de decizie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și . Citeste ultimele stiri despre reformare pe StirileProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje.


Reformare

Definitie reformare - afla ce inseamna reformare si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Sindicatul CGIL a propus o grevă generală de . Ministerul Educației Naționale a trimis un document prin care se propune o reformare a sistemului de învățământ din România. Cumpara cartea de la eMAG beneficiezi de plata in rate, deschidere colet, easybox, retur . Uniunii Europene, relatează site-ul Politico.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts