Mittwoch, 13. Dezember 2017

Model certificat de urbanism completat

Imobil situat în intravilanul municipiului Cluj-Napoca, în afara perimetrului de protecţie a valorilor istorice şi arhitectural-urbanistice. Adresa solicitantului. Suprafaţa terenului pentru care solicit certificatul de urbanism este de. Model panou de identificare a investiţiei. Declaraţie regularizare taxa . CERTIFICATULUI DE URBANISM.


Model certificat de urbanism completat

Cerere emitere Autorizaţie de. Solicitantul certificatului de urbanism este persoana fizică sau juridică interesată să primească de la. După ce aţi descărcat şi completat formularul, vă rugăm să îl transmiteţi Consiliului. Procedura mentioneaza documentele necesare pentru prelungirea certificatului de urbanism.


Procedura are caracter informational si nu este disponibila pentru . Dovada amplasării pe proprietate a panoului model completat conform Anexei . Azi am fost la Primarie si am ridicat documentul! Totusi, sa nu ne bucuram inainte de a-l descifra. Documentul de pagini arata . I, sectiunea completat de Art. CERERE COMPLETATA SI SEMNATA DE CATRE TOTI. Formularul- model - COMUNICARE privind începerea executiei lucrarilor către: - nbs.


Notificare conform modelului prevăzut în anexa nr. Planurile sunt vizate spre neschimbare de emitentul certificatului de urbanism. Modele si cereri pentru certificat de urbanism.


Compartiment Urbanism, disciplina în construcții, Patrimoniul UNESCO. PRIMAR Daniel Băluţă. Avizele și acordurile stabilite prin certificatul de urbanism ;. Copie a certificatului de urbanism , valabil, eliberat de organele.


Model certificat de urbanism completat

Echipa de consultanti condusa de V. Certificat de urbanism (bransament) (Camera 13). Se verifică lista cu documentele de transmis. Toate acestea vor scanate în format pdf.


Se descarcă fișierele cu cererile tip, se completează, se semnează se . Avizele şi acordurile stabilite prin certificatul de urbanism.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts