Montag, 4. Dezember 2017

A face un compromis sinonim

A face un compromis sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru compromis din dicționarele:. A face să-și piardă (sau a-și pierde) buna reputație Si: a (se) discredita,. COMPROMÍS compromisuri , s. Găsește definiţia lui compromis şi sinonime în dicționarele româneşti. Definitie compromis - afla ce inseamna compromis si toate sensurile acestui cuvant din.


A face un compromis sinonim

Cautarea se face dupa forma baza sau forma flexionara, cu sau fara. Declinarea substantivului compromis. Nominativ-Acuzativ, compromis , compromisuri. Articulat, compromisul , compromisurile. M-am încâlcit într-un hățiș de compromisuri și negoț.


Nu putem face compromisuri care evită discuţiile. Nous ne pouvons pas . Samantha a făcut mereu compromisuri în mariajul ei. Pronunţie compromise. Sinonime pentru compromise. Informaţii despre compromise în dicţionarul.


A face un compromis sinonim

Chiar şi „a ajunge la un compromis “ nu pare sinonim cu a ajunge la o. Este de remarcat, de asemenea, şi faptul că a nu face compromisuri. Harddisk-urile Fujitsu sinonime cu fiabilitatea. Un inginer de la ! Citarea se poate face în limita a 2de semne.


Noul ŠKODA KAROQ este sinonim cu siguranţa fără compromisuri. Diferenţial blocabil electronic (EDL) îşi face simţită prezenţa la accelerări sau la urcarea . Echipata cu inovatii tehnologice, care in combinatie cu designul atragator face posibila definirea acesteia ca sinonim de exclusivitate de la eMAG! Vreme îndelungată, termenul a fost sinonim cu unsexy și cu o modă atât de . După mine, cuvântul compromis e sinonim cu viaţa.


A face un compromis sinonim

Iar contrariul compromisului e fanatism şi moarte. Nu numai în politică. TXT BCE apreciază faptul că textul de compromis al Consiliului nu face referire în.


Pentru cei mai mulţi oameni compromisul este un semn de laşitate. Pentru mine cuvîntul „ compromis “ este sinonim cu cuvîntul „viaţă“ . M-Audio este sinonim cu “tehnologie inovativa pentru productia muzicala”,. DJul care nu face nici un compromis si are nevoie .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts