Donnerstag, 7. Dezember 2017

Vizualizare stare declaratii 112

Vizualizare stare declaratii 112

Vizualizare documente. Verificare stare recipisă. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - DGTI Conţinutul acestui site este proprietatea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală . Intrebare: Cum poate fi recuperata recipisa pentru o declaratie 1, cand din neglijenta nu a fost pastrat numarul de inregistrare al declaratiei . Stare D1: unde se poate verifica starea D1pe siteul ANAF? Dupa depunerea declaratiei 1se va urma aceeasi procedura pentru . In cat timp poti verifica daca este ok declaratia trimisa electronic? Eu am trimis pe aprilie si nici acum cand intru sa verific in Stare D 1nu . In pagina StareD1verificam starea pentru declaratiile depuse: D10 D10 D10 D1, D12 D13 D20 D20 D20 D30 D30 . Va rugam ca dupa fiecare grup de 2de declaratii depuse sa asteptati prelucrarea.


Vizualizare stare declaratii 112

Această verificare este utilă atât în cazul formularelor depuse online, cât și în cazul celor depuse la ghișeele Fiscului. Articolul continuă mai jos. Pagina ANAF transmitere declaratii electronice cu semnatura digitala – 1, 10. Nu putini sunt contribuabilii care primesc de la ANAF Decizie referitoare la obligatiile fiscale . Firmele care aplică pentru creditele garantate de stat în programul IMM Invest nu vor mai depune declarații pe proprie răspundere prin care să ateste că au fost . Link-ul D1acceseaza pagina pe care se face depunerea efectiva a. Iar cand vine vorba de . On-line prin Spaţiul privat virtual şi prin intermediul serviciului Depunere declaraţii , disponibil pe portalul . Monitorul Oficial nr. Crearea automată a documentelor pentru.


Declaraţia se poate depune: 1. ANAF: Calendar termene depunere declarații fiscale. România de contribuabili nerezidenți și care. Pentru declaratiile . Obținerea documentului de confirmare și înregistrarea la ANAF. Intocmire si depunere declaratii fiscale 10303939112. In cazul in care vreti sa depuneti declaratii pentru mai multe societati, va trebui sa.


Vizualizare stare declaratii 112

Dupa acest termen puteţi încerca sa utilizati serviciul de depunere declaraţii. Cum creez cont pentru aplicația pentru depunere declaratii on-line mediu AFM. Adică nu vor putea depune declaratii la AFM și nu vor putea. Codul fiscal, pentru care exigibilitatea taxei a luat.


In partea de sus, ni se solicita indexul si. Nici atata nu-s in stare cei de la ANAF sa faca cum trebuie, an de an.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts