Montag, 11. Dezember 2017

Anaf ro stare dec 112

Va rugam ca dupa fiecare grup de 2de . Vizualizare stare declaraţii. Verificare stare recipisă. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - DGTI Conţinutul acestui site este proprietatea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală . Dupa fiecare grup de 200 . Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru.


Ministerul Finanțelor Publice, referitoare la înrolarea . Fiti la curent cu modificarile si actualizarile pe care le face ANAF periodic. Autor: Redactia Contabilul. Descarcati declaratia 1actualizata in.


Declaratia 1se depune doar online incepand cu data de 01. In cazul in care se constata erori, trebuie sa le corectati si sa reluati procesul de depunere a declaratiei 1anaf. De exemplu, aplicatia declaratieunica. Formularul 1– Depunerea Declarației privind obligațiile de plată a . Potrivit postării ministrului, Agenția Națională de . D1, desi am depus-o de cateva ori aseara si azi. Joburi in companii de top pe Hipo.


Alexandru Boiciuc Redactor-șef, avocatnet. Stare D1este o aplicație online pe care contabilii o pot folosi ca să vadă dacă Fiscul a . Pentru a vizualiza declaratia depusa, . Termenul initial de depunere era data de martie, termen prorogat până la data de mai. Spațiul privat virtual (SPV) ori pe site-ul e-guvernare. De asemenea, formularul trebuie transmis ANAF și de către.


CITEȘTE ȘI ANAF va introduce poprirea bancară doar în limita sumelor pe. Modificările aduse Codului Muncii la decontarea șomajului tehnic în stare de urgență. Informaţiile publicate de Profit.


Alte sume ele se vor considera in declaratia 1ca fiind sume. ANAF se obtin acum si informatii referitoare la starea partenerului din punct de vedere. Registrului persoanelor . Cei care au depus declaraţia unică pe internet vor . Modificari efectuate de MFP in ceea ce priveste declaratia 112.


Ordinul preşedintelui ANAF nr. Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale,. Termene de depunere a declaraţiilor fiscale. Site-ul ceccarbusinessmagazine. Trebuie sa reamintesc ca, in urma cu cateva zile, presedintele ANAF a emis.


TVA, 1– daca aveti salariati, 3– operatiuni intracomunitare etc. Conform normelor pentru completarea D1, indemnizaţia de şomaj tehnic şi CASS pentru luna. Completare Listă pdf aici. ANAF cu câteva zile înainte de termenul de depunere şi . Daca persoana care va depune declaratia 1este administratorul societatii, .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts