Dienstag, 31. Oktober 2017

Acte pt viza sua

Veti avea nevoie de: DS-11. Completati formularul online şi imprimaţi-l, dar nu ȋl semnaţi. Semnarea formularului se face doar ȋn faţa unui ofiţer consular. Accesați Documente justificative pentru solicitanţii care doresc să. Dacă doriţi să călătoriţi în Statele Unite pentru tratament medical, atunci trebuie să . Un nou formular online de solicitare viză , . Alteori, persoane cu un comportament aparent normal au recurs la acte.


Acte pt viza sua

Ce documente și informații necesare pentru a completa formularul DS-1și planificarea interviului și ce trebuie să știți? Atunci când aplicați pentru o viză. Am luat viza pentru SUA. Intenționați să faceți acte de terorism? Ce acte îmi trebuie pentru a aplica pentru viza de turist?


Confirmarea achitării taxei. In momentul programarii sunt necesare urmatoarele documente: pasaportul aplicantului, chitanta de la Banca Transilvania si pagina de . SUA chiar îți cer actele. Identităţile de pe reţelele de socializare din ultimii cinci ani, numerele de . Documente necesare: -Paşaport: Paşapoartele actuale şi cele emise in ultimii ani.


Acte pt viza sua

Paşaportul trebuie sa fie valabil minimum luni de la data cînd solicitantul . Aplicantii pentru viza Jtrebuie sa mearga personal la ambasada, cu dosarul pregatit si verificat. Aveţi în vedere că impul de aşteptare pentru obţinerea vizei variază de la ţară la. Paşaportul meu a expirat, dar viza pentru Statele Unite este în continuare valabilă. Ce paşaport trebuie să folosesc pentru a călători în Statele Unite ? Accesați Solicitarea unei vize de intrare pentru șederile de scurtă. Dacă au nevoie de viză de intrare,.


A ajuta toti doritorii care vor sa plece in America, cu pregatirea pachetului de documente necesare pentru a putea obtine Viza in America pe un. Chitanta de plata a interviului de viza de la orice sucursala Banca . Pentru dosarul de viza SUA. Este dosarul care contine actele necesare procesarii vizei conform conditiilor impuse de ambasada S. Se depune la sediul . După care, dacă ești pentru prima dată în USA, îți vei depune actele pentru Social . Statele Unite ale Americii le solicită, începând cu această lună, persoanelor care vor viză să menţioneze ce conturi au pe reţelele de . Suntem siguri că vizita în Statele Unite vă va aduce satisfacții. Cu tipul de viza J- aveti drept legal de munca pe teritoriul S.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts