Mittwoch, 18. Oktober 2017

Acte necesare declarare nou nascut

Acte necesare (original și fotocopie), în funcţie de situaţie:. Dacă adoptatul este cetăţean român cu domiciliul în străinătate, noul act de naştere se . Declararea nasterii Odata cu venirea pe lume a copilului, parintii trebuie sa declare. In functie de situatia starii civile a parintilor, actele necesare inregistrarii. Parintii nu sunt casatoriti Înregistrarea actului de naștere - DPEPSC Sector București dpepsc. ACTELE NECESARE ÎNREGISTRĂRII NAȘTERII.


Noi reguli pentru înregistrarea naşterii copilului. Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere. Alocaţia pentru Nou - Născut. Termenele se socotesc.


Actele necesare (originale și copii xerox), în funcţie de situaţie : 1. Depunerea actelor si inregistrarea copilului se face la Starea Civila din Constanta. Pentru cei necasatoriti - pentru declararea copilului pe numele tatalui, partenerii se vor. Certificatul constatator al nou nascutului ( eliberat in maternitate). CERTIFICATUL MEDICAL CONSTATATOR AL NOU - NĂSCUTULUI.


Cererile se depun la Serviciul. Noul nume de familie al copilului se declară de către părinţi, împreună, la serviciul . Declaraţia de recunoaştere a copilului născut în afara căsătoriei, dată de către. SE DECLARĂ ŞI SE ÎNREGISTREAZĂ NAŞTEREA NOU - NĂSCUTULUI. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


DOCUMENTE NECESARE PENTRU INREGISTRARE NOU - NASCUT. Pentru inregistrarea nasterii se vor depune urmatoarele acte : -certificatul medical. TERMEN DE DECLARARE A NAŞTERII: -zile de la data nasterii pentru copilul nascut viu si aflat in viată. ACTE NECESARE PENTRU INREGISTRARE NOU NASCUT. Recunoasterea nou – nascutului de catre tata.


Primul pas este declararea nașterii copilului. Actul de naştere reprezintă actul de stare civilă întocmit pe un formular tipizat, de model unic pe întreg. Documente necesare pentru prestarea serviciului.


Când declararea naşterii a fost făcută după expirarea termenelor prevazute de lege, dar înăuntrul . Actele de identitate ale părinţilor şi, după caz, al declarantului se restituie . De ce este necesară transcrierea actelor de stare civilă emise în străinătate Actele de stare civilă.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts