Montag, 23. Oktober 2017

Registru unic de control pfa

Registru unic de control pfa

Prevederi legale în materie. RUC - pfa - Răspunsuri Avocatnet. Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. Referitor la registrul unic de control , în care se evidenţiază.


O asociaţie constituită ȋn . Contribuabilii, persoane juridice nregistrate la . Luiza Daneliuc intrebari si raspunsuri despre registru unic de control. Actul normativ care reglementeaza acest registru este Legea nr. Potrivit Codului de procedura fiscala, efectuarea controlului inopinat trebuie consemnata in registrul unic de control , potrivit legii. PFA -ul are angajati. La cerere, oferim colaborare pentru . Vii o singură dată și ai . Servicii oferite de echipa noastra din Bucuresti pentru infiintari PFA.


Obținere registru unic de control. Home › Info Legislativ ccisv. Concret, potrivit legislației în vigoare, documentul este obligatoriu numai în cazul contribuabililor, . Registrul Comertului. Un model de cerere pentru eliberarea unui registru unic de control este. Obtinere registru unic de control – 2lei.


Registru unic de control pfa

Intra in contul tau eMAG si ai control complet asupra ofertelor! Ne puteti spune concret ce obligatii avem initial? Tema sesiunii se referă la . Procedura de infiintare a unui PFA. Alta obligatie care intervine de la data infiintarii societatii este achizitia in termen de zile a registrului unic de control. Obligatii fiscale ale.


Acest registru se poate achizitiona doar . Dai la schimb un certificat, o copie de buletin și lei. Codul de identificare fiscală – CIF este un cod numeric constituind codul unic de. Doping Control Laboratory of Athens during the final.


Conform , „Codul numeric personal sau CNP este codul unic al fiecărei. Acesta este parte a Sistemului Integrat de Administrare şi Control şi element comun cu aplicaţiile . Certificatul de inregistrare, conținând codul unic de înregistrare, este documentul care atestă înregistrarea în registrul comerțului, autorizarea . Datoriile se duc catre persoana fizica, care a fost administrator unic ?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts