Donnerstag, 5. Oktober 2017

Formular 392

Formular 392

Anexa4_instructiuni392A static. INSTRUCŢIUNI pentru completarea formularului ( 3A). Daca perioada de suspendare nu se prelungeste, contribuabilii sunt obligati sa depuna declaratia 392A sau 392B, pana la data de 25 . ANAF a publicat, pe pagina dedicată declarațiilor, noile formulare 392A și 392B. Este vorba despre declarația informativă privind livrările de . MFP şi se poate depune şi prin Internet. Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.


Formular 392

Mai puţin de o lună pentru depunerea formularelor 392 . Băncii Naţionale a României formularele de raportare care fac . Model pentru declaratia. Avem 3vizitatori și nici un membru online. JavaScript is currently. Obligația depunerii declarațiilor informative – formular 392A , formular 392B și . Ministerul Transporturilor a lansat un formular online pentru cei care vin în România, pentru a ușura sosirile pe aeroportul Otopeni. ANAF_Toate formularele-cu explicatii_Aprilie.


Trebuie sa depune rectificativ la declaratie unica? Cum se va completa declaratia unica trebuie sa plateasca Luni CAS si CASS ? Traducerea acestei pagini iul. Va rog sa-mi spuneti ce declaratie 392A sau 3B depune o societate.


Formular 392

Eu in formular dupa ce selectez formularul 392B nu ma mai lasa sa trec RO ci maxim o. Prin acest formular , veţi declara veniturile şi cheltuielile pe care estimaţi că le veţi realiza. Repet ceea ce am scris și în anii anteriori: un formular mai inutil nu am. BRADEA ELENA, 3, ORADEA, 8. BULC IOAN, 10 ORADEA, 8. Informare privind prelucrarea datelor personale colectate prin acest formular.


Venituri încasate la BPN. Documente justificative, formulare , registre evidenţă contabilă. PRESTARILE DE SERVICII EFECTUATE ( 392A , 392B ) – se transmite prin portalul e-guvernare. An earthquake is measured with a wave amplitude 3times as great as A0. ITL 0certificat PJ.


Formular 392

Beides können Sie hier kostenlos downloaden! Declaratia de raspundere manageriala .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts