Dienstag, 24. Oktober 2017

Primaria sector 2 starea civila

Transcrieri acte de stare civilă pentru cetățenii care nu au avut niciodată domiciliul în România. Formularele se listează pe o singură foaie A faţă-verso, se completează cu majuscule şi se semnează doar în faţa ofiţerului de stare civilă. Documentele necesare în. Director: STEGĂRUŞ DALIA.


Serviciul Stare Civilă Şef Serviciu: KOVACS OFELIA-CRISTINA. Lista publicaţiilor de căsătorie. Primăria Sectorului 2. Actul de deces se întocmeşte la S. Odată cu eliberarea certificatului de deces ofiţerul de stare civilă eliberează . Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război. Competența aparține structurii de stare civilă din cadrul SPCLEP sau, după caz, a ofițerului civil stare din cadrul primăriei unității administrativ-terito. Certificatul de căsătorie original și copie.


OFICIUL STARII CIVILE SECTOR – BUCURESTI. Ziduri Mosi, nr (in incinta Mall Veranda), Sector 2. Vezi mai jos cele mai recente fotografii de nuntă de la Starea Civilă Sector din. Fotograf Cununie Civilă - Bucureşti, Starea Civilă Sector - Irina şi Florin - Mihai. Următoarele linii de tranzit au rute care ajung aproape de Starea . Oficiul starii civile sector : Str.


Primaria sector 2 starea civila

NOTĂ : Taxa aferentă eliberării actului de identitate se poate plăti on-line, pe site -ul. REGISTRELE DE STARE CIVILĂ aflate în păstrarea primăriilor de sector ale municipiului București și. I GALBEN (părți din sectorul și sectorul de astăzi);. Inregistrarea se face in registrele de stare civila ale S. Publicatii casatorii 23.


Daca decesul a fost inregistrat si s-a eliberat deja un certificat de deces unui membru al familiei, va trebui sa va adresati serviciului de stare civila al primariei. Eliberare duplicate acte de stare civila. Centrele de încasare situate in: Calea Grivitei nr. Locuitorii sectorului îşi pot rezolva acum poblemele, precum actele pentru cărţi de identitate, într-un spaţiu foarte civilizat şi plăcut! Biroul Evidență Persoane.


Solicitarea eliberării certificatelor de stare civilă se poate face: 1. Acte necesare în vederea închierii căsătoriei. Bucuresti, care va intocmi actul de stare civila.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts