Dienstag, 17. Oktober 2017

Foaie pontaj

Raportul ore regulate și orele suplimentare au funcționat cu acest șablon de foaie de pontaj simplu. Ideal pentru firme mici, contractori sau pentru lucrătorii . Universitatea “Babeş-Bolyai”. Co, – concedii de odihnă, I, – învoiri şi concedii fără salariu. Foaie colectivă de prezenţă.


Foaie pontaj

Facultatea de Fizică. Bp - boala profesionala, N - Absente nemotivate. Am - accident de munca, Prm - program redus maternitate.


FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA ( PONTAJ ) . Pentru a intocmi pontajul zilnic, angajatorul poate folosi orice varianta doreste. Sistemul de pontaj electronic angajati CREASOFT ofera acces la multiple rapoarte: Condica de Prezenta, Foaia Colectiva de Prezenta, Intarzieri, Ore . Model Pontaj - foaie Prezenta. Cum se ține pontajul angajaților? Nu există soluții obligatorii, astfel încât angajatorul poate folosi: condica de prezență, un pontaj manual sau automat, o foaie. Va supunem atentiei in cele ce urmeaza un model de pontaj - foaie colectiva de prezenta - in format editabil MS Excel, foarte util mai ales ca se . Document folosit in unele sisteme de evidenta a prezentei la program, in decursul unei luni, a angajatilor pe care, cu ajutorul ceasului de pontaj , acestia inscriu . Foi de pontaj sunt core a ceea ce, ca un membru al echipei, face în Project Online.


Cum pot completa meu de pontaj ? Foaia colectiva de prezenta este un formular tipizat ce are formatul Acu orientare vedere. Blocul de foi colective de prezenta contine un numar de 1file , . Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului. Foile de pontaj trebuie înregistrate online în prima zi lucrătoare după o perioadă de lucru.


O privire de ansamblu asupra termenelor și salariilor pe care le veți . Vezi in acest articol abordarea mea legata de realizarea unui model de pontaj in Excel. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru foi de pontaj , cu exemple: Am de gând pentru a obține o foi de pontaj. N – Absenţe nemotivate.


Am – Accidente muncă. Prm – Program redus matern. Prb – Program redus boală. De regula, acest lucru se facea in trecut si in unele cazuri se mai face si astazi prin pontaj intr-o asa-numita foaie colectiva de prezenta. Una din problemele principale legate de folosirea unei foi de hârtie pe.


Angajatorii extrag rapid foaia de pontaj necesară în fața organelor de . România și nu numai, există încă sute de companii care întocmesc pontajul angajaților manual, cu pixul pe foaie , într-un caiet de pontaj.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts