Donnerstag, 26. Oktober 2017

Model cerere tip

Model cerere tip

Denumirea autorităţii sau. Prin prezenta formulez o cerere conform Legii privind liberul acces la informaţiile de interes public. Doresc să primesc o copie a următoarelor documente . MODEL – Formular – tip cerere de informaţii de interes public. Modelul de cerere - tip este prevăzut în anexele Hotărârii Guvernului nr.


Aveti posibilitatea utilizarii urmatoarelor formulare de cererii de informații de interes public și ale reclamației administrative: - cerere tip conform Legii nr. MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. DIRECŢIA GENERALĂ STRATEGII ŞI POLITICA MEDICAMENTULUI. Subsemnatul (numele şi prenumele). ANEXA 9-CONTRACTUL DE COLABORARE ANEXA 11-CONTRACT DE GRUPARE ANEXA 14-ACT CONSTITUTIV SCPRL ANEXA 15-STATUT SCPRL . Model de raport autoevaluare cabinet medical veterinar.


Model cerere procurare dispozitiv medical. Anexa pe cale electronică. Universităţii Spiru Haret, Facultatea de____________________ specializarea___________________________ anul . PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII.


Modele de cereri de analize de laborator (legături către site-ul ANSVSA):. Cereri și formulare tipizate. Litere, specializarea. Descărcați modelul cererii de valorificare a punctelor.


Spre deosebire de petiții, care se pot trimite și pe e-mail, cererea de valorificare a punctelor se . Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul . Model adeverinta eliberata de angajator pentru grupele de munca I si II. Codul Muncii există tipuri de concedii pentru formare profesională: cu sau fără plată. Așadar, o altă situație în care un salariat va avea nevoie de un . Continuarea navigarii pe acest site . MODEL DE SOLICITARE DE INFORMATII PUBLICE. Normele Metodologice de aplicare a Legii nr. FORMULAR PENTRU PERSOANE FIZICE – MODEL.


Model Solicitare inscriere in Programul National de Constructii de Interes Public sau. Model acord vecini pentru alimentaţie publică şi pentru terasă. CERERE ÎNSCRIERE ÎN AUDIENȚĂ. Formularele tip şi documentele solicitate sunt cu caracter orientativ, soluţionarea cererilor diferă.


Se completează cu tipul de hotărâre judecătorească cu privire la care se solicită. Pagina web Directiei Generale de Evidenţă a Persoanelor Sector 4.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts