Mittwoch, 4. Oktober 2017

A face cunostinta

A face cunostinta

Ar trebui să existe circumstanțe mai puțin ciudate pentru a face cunoștință. Well, I must say, there could be less odd circumstances to get acquainted. A face cunoștință cu cineva = a lega relații sociale cu o persoană. A face cuiva cunoștință cu cineva = a prezenta pe cineva cuiva.


A face cunostinta

Explicatia gramaticala este simpla: substantivul ,, cunostinta este derivat cu. A se face distinctie intre cunostinta , constiinta si constienta! Cuvantul cunostinta apare si in structura multor expresii, precua avea (a lua) la cunostinta , (a) aduce la cunostinta cuiva (ceva), a face. Mulţumire, recunoştinţa (DEX). Cum este corect să scriecunoştinţă ori cunoştiinţă?


Am luat cunoştinţă de decizie ori Am luat cunoştiinţă de decizie? A aduce (ceva) la cunoștința cuiva = a informa pe cineva (despre ceva). Graţie limbilor, putem comunica. Spunem celorlalţi ceea de gândim sau simţim.


A face cunostinta

Scrisul îndeplineşte de asemenea această funcţie. Cumpara Sa facem cunostinta cu Dumnezeu - Andrew Stephen Damick de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea.


Cineva are nevoie de răspunsul tău: Ce reţete inedite se pot face cu vinete? Fii primul care răspunde! Diverta îți face cunostinta cu o carte bună! Hai la Blind Date with a Book.


A face cunostinta

URSKOG Carte, Fă cunoştinţă cu tigrul! Călătoria pentru a face cunoştinţă cu locurile reprezintă un element foarte important în îndeplinirea unui tur. Bilet de îmbarcare spre… Comuna Veţel, iar apoi către Cuba, pentru a face cunoştinţă cu genul muzical „Son cubano”. CE Hunedoara, pe mâna unui administrator care abia face cunoştinţă cu energia.


Salariile mărite pentru voturi şi lipsa oricărei restructurări . ProFM iti face cunostinta cu Kevin Costner! Dictionar online gratuit. Traducere engleza romana. In aceast Ghid de Conversatie Roman-Francez Audio pentru Incepatori vorbim despre:prezentarea persoanelor, a face cunostinta cu cineva. Expresia “a lua la cunostinta ” este foarte des intalnita printre vorbitori, cu toate ca varianta corecta, consemnata in majoritatea dictionarelor . Kate: Planul pe care l-a urzit pentru a face cunostinta cu William.


Kate : The future queen”, în care face dezvăluiri senzaţionale. Copiii prezenţi joi seara în Orăşelul .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts