Donnerstag, 14. September 2017

Starea civila sector 1 program certificat nastere

Starea civila sector 1 program certificat nastere

Competenţa aparţine structurii de stare civilă din cadrul S. Cererile pentru eliberarea altor certificate de stare civilă se pot depune personal sau prin împuternicit cu. Vă rugăm verificați programul de pe prima pagină pentru birourile de evidență a persoanelor. Transcrierea certificatelor de stare civilă. Program de audiente D. CERTIFICATELE DE NAȘTERE ALE PĂRINȚILOR – obligatoriu in original. Sector Telefon 021.


Eliberări documente . Primaria sectorul bucuresti starea civila. Cererea de transcriere a certificatului de naștere se adresează primarului localității în raza căreia. Duplicatele certificatelor de stare civilă ,. Pentru copilul născut mort se întocmeşte numai actul de naştere. Adresa: Aleea Alexandru nr.


PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL. După încheierea căsătoriei, ofițerul de stare civilă anulează cartea de identitate a. Au obligaţia de a face declaraţia de naştere oricare dintre părinţi, iar dacă, din diferite motive, nu o. Casatoria se încheie de catre ofiterul de stare civila , la sediul serviciul public. Oficiul starii civile sector 1. A parter, dupa urmatorul program de lucru cu publicul:. Cum se obține un certificat de naștere - duplicat?


Cum se eliberează extrasul multilingv de pe actele de stare civilă privind nașterea? Aceasta va fi dată în faţa ofiţerului de stare civilă sau la ambasada ori oficiul consular de carieră al României. Certificatul sau extrasul de.


Actul de identitate, certificatul de naştere şi căsătorie ale decedatului, în original. Actele de stare civila - exemplarul I se arhiveaza la D. Serviciul Stare Civilă -bulevardul Mircea Vodă nr. OFICIUL STARII CIVILE SECTOR 1. Bucureşti Telefon 021.


In cazul in care certificatul de nastere a fost emis de Consulatul Romaniei, starea civila din sector va primi actele pentru mentiune doar in cazul in care a sosit . Dosarul de transcriere a certificatului de naştere din alte tări decât . Modificări ale programului de eliberarea a cărților de identitate, pașapoartelor, permiselor de conducere și certificatelor de înmatriculare, precum și a programului de lucru.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts