Donnerstag, 28. September 2017

Mfinante nume firma

Mfinante nume firma

Selecţie după cod unic de identificare, nume şi judeţ. Cauta o firma dupa CUI sau Nume. Generează bază de date cu firme în câteva secunde. Verificarea validităţii unui număr de . Firme dupa Nume pe ListaFirme. Cea mai usoara cale sa afli informatii despre o firma si bilanturi la ministerul de finante.


Mfinante nume firma

Serviciu de furnizare de date cu informaţii despre societăţi comerciale, firme , instituţii, reprezentanţe, persoane autorizate şi alţi contribuabili: nume contribuabil . Căutare avansată (completaţi una sau mai multe): necesită permisiune. Informatii despre agentii economici. Selectie dupa nume si judet (maxim 1de rezultate care contin caracterele introduse) . CE INSEAMNA SA VERIFICI O FIRMA ? Obtine informatii despre o firma in orice moment pe baza numelui sau CUI-ului. Numărul de înregistrare pentru TVA. Stat Membru al solicitantului.


AT-Austria, BE-Belgia, BG-Bulgaria. Rapoarte financiare . Acum, problema e că mfinante. API și nici nu pot scrie un web scraper. Ce este un număr EORI?


O colecție de API-uri orientate business, pentru dezvoltatorii români. CIF, cod CAEN, TVA, TVA la încasare, stare, bilanțuri, . Erori document de confirmare ANAF. Primul pas pentru radierea unei firme este lichidarea acesteia. Lichidarea poate fi voluntara sau involuntara. Radierea inseamna stergerea . Cum afli ce datorii ai la Fisc.


Titlul Nume Firma : firma SC PAN PRODCOM SRL - PUNCT DE LUCRU Cod Unic de Identificare: Nr. Plata se face prin telefon si activarea se face instant si. Registrul Fiscal de Stat. Ea a arătat că, în prezent, firmele îşi pot verifica situaţia fiscală doar.


Mfinante nume firma

CNP, tipul seria şi numărul actului de . Se completează numele de utilizator şi parolă. Poti verifica firma dupa cod fiscal sau dupa nume. PS: site-ul ONRC-ului este cel mai penibil site, facut probabil de niste . Cod de identificare fiscală.


Contribuabil: O firma care are ca obiect secundar de activitate inchirieri. Mi s-a cerut numele firmei pt a reconsidera acreditarea, dar aproape . Nume -surpriza pe lista marilor datornici la stat! ROI la prestare servicii intracomunitare de firma neplatitoare de TVA?


Nume şi prenume, Varsta, Adresa, Acţionar la.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts