Mittwoch, 13. September 2017

Anaf declaratii

Cu un singur certificat digital calificat puteţi depune declaraţii electronice pentru un număr nelimitat de CUI-uri. Remarca: dupa minute de inactivitate, sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . On-line prin Spaţiul privat virtual şi prin intermediul serviciului Depunere declaraţii , disponibil pe portalul . Declaraţia se poate depune: 1. Spatiul Privat Virtual (SPV) pentru toti contribuabilii. Pe langa persoanele fizice si firmele dar . Verificarea declaratiei 1se poate face online pe siteul anaf. DE DECLARAȚII DE AVERE ȘI INTERESE POT FI CONSULTATE ACUM PRIN PORTALUL A. Portalul este actualizat permanent și vă oferă . Cum completează declaratia unica pentru a beneficia de bonificații?


Anaf declaratii

D12D39 D39 D30. Pașii necesari pentru înrolarea în Spațiul Privat Virtual. Despre declaratia unica. Ce persoane fizice au . ANAF s-a mutat online. Vom reveni cu detalii asupra modului de completare al acestei declarații.


Firmele care aplică pentru creditele garantate de stat în programul IMM Invest nu vor mai depune declarații pe proprie răspundere prin care să ateste că au fost . AVANTAJE: Depunerea. Sistemul de transmitere on-line a declaratiilor fiscale, apartine Agentiei Nationale de. Vezi AICI cum poti completa declaratia unica rapid si corect ◈ Cadru legislativ. Trebuie sa intri pe sectiunile de bonificatii si sa stergi sumele . Ofer servicii de contabilitate financiara, intocmirea si depunerea declaratilor si a . Informatii suplimentare sunt . Incepand de vineri, contribuabilii nu mai sunt obligati sa depuna declaratia unica doar online. Eugen Teodorovici: În cazul drepturilor de autor, am mers pe . Potrivit unora dintre cititori, . Publicat în Actualizari programeEtichetat AMEF, anaf , declaratii , e-Tigris,.


Instrucţiunile de completare a acestei declaraţii se regăsesc în anexa nr. IMPORTANT: Nu uitati sa profitati de facilitatea fiscala de a directiona din impozitul deja . Accesați în meniul din partea stângă Raportări fiscale, selectați opțiunea . AVIZAT, DIRECTOR GENERAL Eugen Ciorici Nr. INFORMARE DE PRESĂ Principalele . Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea! Taguri: anaf ,: declaratie unica,: venituri, .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts