Dienstag, 26. September 2017

Documente pentru certificat fiscal

I cu domiciliul actual. Eliberare certificat de atestare fiscala. Categoria: Direcţia Fiscală persoane fizice back.


Toate documentele prezentate în copie trebuie să conţină menţiunea Conform cu originalul. Certificat de atestare fiscala. In cazuri specifice pot fi solicitate si alte documente care sa ateste veridicitatea unor stari de fapt.


Acte necesare eliberarii certificatului de atestare fiscala. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Procedura de eliberare a certificatului de atestare fiscala , MODIFICATA. Instituirea unor facilități fiscale si aprobarea procedurii de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor . Transfer dosar fiscal în cazul mijloacelor de transport. Comunicare acte fiscale pe cale electronică.


Inregistrarea cererilor privind eliberarea certificatului fiscal - persoane fizice si juridice - se face la sediul Directiei Finante Publice Municipale . ITL 0- declaratie fiscala decizie impunere stabilire impozit mijloace de transport. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL . Depunerea cererii pentru eliberarea certificatului fiscal se face la inspectorul . Model de cerere pentru eliberarea certificatului fiscal privind impozitele si taxele locale in cazul persoanelor fizice. Circuit documente : Documentaţia se depune la sediul Primariei Comunei Vistea. CERTIFICAT DE ATESTARE FISCALA PRIVIND IMPOZITELE SI TAXELE. Lista documentelor necesare: Adeverinta emisa de APIA, in original;.


Scoaterea din evidenţă a Mijloace de transport. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Documentul este eliberat la cerere, în aproximativ zile de la . Date privind domiciliul fiscal. Acord sau Imputernicire dată de contribuabil pentru eliberarea certificatului fiscal ;. Site-ul ofidel almunkepluli Don.


Documente pentru certificat fiscal

Foxit Reader sau orice alt program ce permite deschiderea documentelor de tip PDF. Evidențele Fiscale mijloc de transport auto. Cerere anulare obligații fiscale.


Documente necesare pentru solicitarea certificatului de cazier fiscal. Sector 6: Trezoreria din Calea Giulesti nr. Acte pentru eliberarea unui certificate de atestare fiscală. Pentru a obţine un certificat.


Timbre fiscale în valoare de lei pentru fiecare exemplar solicitat;. Orice alte documente.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts