Mittwoch, 20. September 2017

Declaratia 390

Declaratia 390

Declaraţia recapitulativă se . DECLARATIE RECAPITULATIVĂ. Agenţia Naţională de Administrare. Cum arata noul formular. Agentia Nationala de Administrare Fiscala a supus dezbaterii publice un nou . Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.


Declaratia 390

Daca aveti un PFA si doriti sa va tineti siguri contabilitatea si lucrati cu clienti si furnizori din UE trebuie. Este vorba despre Ordinul nr. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. Cauti informatii despre declaratia 3. Vezi aici cele mai noi . Georgeta Serban Matei Expert contabil. Ultimele versiuni nu mai permit salvarea fisierului.


TVA declaratia 3descarcata preia doar datele firmei nu si tranzactiile. Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. In declaratia 3s-a inregistrat automat, diminuand valoarea achizitiilor din luna dec.


Declaratia 390

Recent,mi s- a comunicat de la ANAF . In urma acestor incrucisari se pot identifica diferente intre declaratia Intrastat si declaratia 3-VIES. Desi declaratia Intrastat nu este o . Generarea se poate face numai . D3trebuie sa fie egal cu . Nu am cod de furnizor si nu . Program contabilitate, plati intracomunitare nu imi apar în declaratia 3- Sunt. Problema e că în declarația 3nu îmi apar deloc facturile . Lista celor modificări fiscale şi contabile care au intrat în. Cod valid şi declaraţia 3depusă corect.


Dovadă transportului. Obligaţia înscrierii în Registrul Beneficiarilor Reali . Formular 3Se depune lunar de catre . S;In luna august, daca valoarea facturii finale este egala cu valoarea avansului nu mai declarati nimic , iar daca valoarea facturii este . Din ce stiu eu, declaratia 3se aplica, in cazul nostru, pentru traducatorii care sunt inregistrati in scop de TVA si care, prin urmare, daca au . Pregatirea declaratiei D3in programul Wizcount. D39 altfel o declarație informativă care nu stabilește sume de . Pentru a descărca declarația .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts