Freitag, 15. September 2017

Program expo arad

Program expo arad

La prima ediție și adresandu-se unui segment dedicat a. Evaluare: - ‎1voturi Târguri și Expoziții în ARAD și Jud. Program expo arad - Arad. In acest weeken la EXPO Ara vorbim despre miere, despre derivatele acestui produs, despre utilajele care presupun fabricarea . Cu o vastă experienţă în organizarea de târguri şi evenimente tematice, . EXPO DESIGN VEST – Târg de design interior, mobile și finisaje premium – ediția 2. Calea Aurel Vlaicu 300.


Program expo arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza în. Guvernul României anunță un program de garantare a achizițiilor de . Timiș, Arad și Bihor, fiind astfel un salon dedicat întregii regiuni. Expo Arad a XXX a ediție a evenimentului AGROMALIM. Acești factori creează o . Consiliul Județean Arad ! Gala Dynamite Fighting Show la Arad ne-a arătat un Eduard Gafencu de excepţie. Arad cu cel mai mare târg din regiune, Petreceri de Vis, dedicat nunților și.


Discover more events. Tomaso Albinoni- Adagio, Arcangelo Corelli- Concerto grosso op. Aceste doua cluburi au organizat activitatea chinologica din Arad si din judetele. How can your business benefit from exhibiting at a trade show ? Hotelul Sep se află la 7de metri de Arad Expo International şi oferă un restaurant.


Program expo arad

Printre facilitățile disponibile se numără o recepție cu program nonstop, . WGYX8:hover:not(:active),a:focus. Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Vezi programul de vizitare. Aici, crescatorii de animale au putut afla noutati despre programele destinate lor.


Stand concept Smart . Transport-AR, în și iunie la EXPO Arad. Licorilor bahice deosebite li se adaugă show -uri culinare pregătite de bucătari de renume, dar și cursuri . Universitatea „Aurel Vlaicu” din Ara o universitate cu impact în plan. East Electric, ES Elektro Romania, Eurofoam, Euro-Testing Software Solutions, . Complexul EXPO MARKET JACKSON este unul dintre extrem de puținele repere ale pieței din vestul țării, unde fiecare dintre micii si marii . Erik Fyrwal CEO Syngenta, a lansat noul Good Growth Plan : ”Vrem să fim un . De asemenea, programul de conferinţe va include şi prezentări de . Care sunt cele mai apropiate stații de Cicor? Cele mai apropiate stații de Cicor sunt: Platforma Vest este la 4metri . Expoziţia internaţională GastroPan, pentru prima dată la Arad. Rasa de taurine sură de stepă, în program de conservare.


Program expo arad

Industrie şi Agricultură Arad a derulat un amplu şi complex program.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts