Freitag, 8. September 2017

Declaratia 010 anaf 2020 editabil

Declarație unică privind. PERSOANE JURIDICE, ASOCIERI ȘI ALTE. ENTITĂȚI FĂRĂ PERSONALITATE JURIDICĂ. Iata care este termenul de.


Spalarea Banilor - proceduri EDITABILE specifice gata scrise! Trecerea unei firme de la impozitul pe profit la impozitul micro și intrarea sau ieșirea unei companii din impozitul specific sunt operațiuni ce trebuie anunțate. Reactivrii, n cazul contribuabililor scoi din evidena contribuabililor declarai inactivi prin ordin al preedintelui A. Registrul Comerului a . Cautarea in Fiscalitatea. Agentia Nationala de Administrare . Click aici pentru a descarca. Certificat de Atestare Fiscala in cazul persoanelor fizice (Model ITL0) . ITL 0CERERE CERTIFICAT FISCAL PF.


ANAF : Termen depunere a declaratiei de mentiuni – formularul 0. Se transmite o declaratie online. Formalitati la ANAF. Primul pas pentru inceperea procedurii de obtinere a codului de TVA la cerere este completarea si transmiterea . ANAF_Toate formularele-cu explicatii_Aprilie. Pentru depunerea declarațiilor pe portalul ANAF , solicitantul trebuie să obțină un certificat.


Lista căminelor pentru persoane vârstnice licențiate la 06.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts