Mittwoch, 13. September 2017

Club 30 timisoara program

PrograV-D: 22: -05:00. Timișoara , în proprietatea primăriei, . May Unforgettable Saturdays w. Puteti opta pentru program scurt, mediu sau program prelungit. Ne desfasuram activitatea pe tot parcursul anului, inclusiv in timpul vacantelor, . Ne revedem în data de august (luni) cu programul normal. Timisoara spre locatie si ne . Aici vei găsi un spațiu modern, cu piscină semi-olimpică, echipamente Technogym de ultimă generație , cele mai variate programe de grup.


Club 30 timisoara program

Clubul este situat în noua aripă a Iulius Mall, o clădire care impresionează. C-COREminPETRE NEDELCU. Pub-ul este structurat pe sali distincte, cu capacitati individuale de , sau locuri. Timişoara , Opera Naţională Română Timişoara. Luni pana Vineri intre orele 11: - 16:00.


O suprafață de 2mpexclusiv pentru Gaming. Localul deține de calculatoare din care sunt în separee. LCD TV, uscator de par, minibar (apa si sucuri gratis), pardoseala din parchet laminat si gresie, seif (gratis), balcon, . Show-urile de stand-up comedy aduc pe scena din Club patru comedianti cu materiale proprii si cu momente de improvizatie. Hai alături de noi, pentru a construi un club autentic. Adi Popa, o viață în galben-roșu.


Club 30 timisoara program

Videoclipuri de la Fratelli în Bucharest. DJ Cut Killer in Fratelli Lounge . INFORMAȚII ÎNTÂLNIRE. We meet every Monday. Doors open: 7: pm.


Vrei să contribui sau doar să alergi cu noi? In ceea ce priveste activitatile de grup, Nextfit imbina programele de Les Mills. Vox Technology Park s-a realizat in urma unei investitii de peste. Hai să te antrenezi la Smartfit!


El Profesor” pune sub asediu clubul After Eight, din Cluj-Napoca. Database – database NYE v 3. Wizz Air oferă tarife reduse pentru grupuri de sau mai mulți pasageri. Pentru a accesa aceste prețuri reduse, conectați-vă.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts