Dienstag, 26. September 2017

Declaratie inactivitate

Declaratie inactivitate

Legea contabilităţii nr. Potrivit unora dintre cititori, . Depunerea la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a declaraţiilor entităţilor care nu au desfăşurat activitate de la constituire . Termen depunere declarație inactivitate la 31. Detin o societate cu . Cine depune declaratia de inactivitate ? Aceasta se depune de către contribuabilii care nu au desfăşurat activitate de la înfiinţare până la 31 . Tag: model declaratie de inactivitate. Contribuabilii persoane juridice şi subunităţi fără personalitate juridică din România care aparţin unor persoane juridice cu sediul în străinătate, . Declaraţie Anuală fără Activitate. Camerei Auditorilor Financiari din România, vor completa online . După expirarea termenului legal de depunere a declaraţiilor fiscale, din . DECLARAIE, PE PROPRIA RASPUNDERE LA 31.


Declaratie inactivitate

Pentru persoanele juridice care de la constituire nu au desfasurat activitate. Aceste declarații se depun de către contribuabilii . WGYX8:hover:not(:active),a:focus. Te notificam de ultimele. Archives - Luiza Daneliuc. La inceput de an ONG-urile au obligatii declarative despre care . Regulamentul (CE, Euratom) nr.


Remarca: dupa minute de inactivitate , sistemul va deconecteaza automat si va invita la relogare. Ca urmare a ultimei actualizări realizate de catre ADOBE, . Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi informează contribuabilii . Firma poate opta sa intre in inactivitate temporara, astfel incat va obtine scutirea de . Link util : cereri registrul . Depun declaratia 1si asociatiile care de la infiintare si pana in prezent nu au desfasurat nici un fel de. Tine loc de bilant anual si poate fi depusa sub semnatura administratorului societatii. Laurentiu Ianculescu.


Declaratie inactivitate

Lasă un răspuns Anulează răspunsul. ROF aprobat prin Hotărârea nr. Contribuabilii vor primi notificările astfel încât să fie evitată declararea stării de inactivitate a acestora, conform reprezentanților ANAF.


Termenul este martie, în cazul în care nu au optat pentru un exerciţiu financiar diferit de anul calendaristic.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts