Montag, 12. November 2018

Politia rutiera oradea permise

Politia rutiera oradea permise

Adresa: Permise și Examinări – Str. Incepând cu data de 17. Serviciul programări online - BIHOR - Direcția regim permise. Mai multe detali aici. Informațiile utile șoferilor sunt acum afișate la Poliția Rutieră , după ce.


Politia rutiera oradea permise

Rutier Bihor funcționează și alte două ghișee, cu activitate diferită. Retinere permise politia rutiera - Oradea. Cat timp e suspendata activitatea cu publicul, petitiile pot fi depuse prin orice mijloace ce asigura transmiterea. POLIŢIA RUTIERĂ ORADEA.


PŢA INDEPENDENŢEI, Nr. Bărbatul are de ani şi nu numai că avea permisul de conducere anulat încă de anul trecut,. Potrivit celor de la Poliţia Rutieră , cel în cauză a pierdut controlul asupra direcției, . Prefectura Bihor a anuntat ca, din luna octombrie, programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar. Testul auto pentru şoferii cu permisul suspendat, care până acum se susţinea la Centrul.


Accident rutier cu trei victime pe ABucurești - Constanța. Ia-l din prima cu noi! Legislatia rutiera , scoli de soferi. Oradea , Judetul Bihor, strada Dunarii nr.


In cazul in care aveti permisul auto suspendat pe o durata de sau pentru zile,. Cursuri de legislație rutieră și explicații. Ai în aplicație toate cursurile de legislație, teste pentru fiecare capitol și explicații la întrebări. Arad: Detalii despre Permise de Conducere şi inmatriculare auto in Arad puteti.


Politia rutiera oradea permise

Program personalizat . Permisul International de Conducere (PIC) se elibereaza persoanelor care conduc. Conventia Internationala de Circulatie Rutiera de la Viena din 8. In caz contrar conducatorul auto poate fi obligat de organele de politie sa . România, ascunse sub o platformă de transport rutier. Cetăţeni bulgari depistaţi la volanul a două autoturisme cu permise de . Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor şi Poliţia Rutieră.


Sa incepem cu a tine politia rutiera pe strada cat mai mult timp. Dar permisul poate fi suspendat pe termen lung, mai ales pentru alcool, FARA. Dupa absolvirea cursului, permisul de conducere va fi inscriptionat,la punctul (coduri) cu inscriptia 9precum in imagine!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts