Montag, 12. November 2018

Borderou de achizitie doc

Sediul (localitatea, str., numar). BORDEROU DE ACHIZITIE (de la producatori individuali). Acesta este un fragment din Norma metodologică privind organizarea și . Codul de identificare fiscala. Numarul de nregistrare la Oficiul reg.


Borderou de achizitie doc

Vanzatorul este obligat sa detina un borderou de achizitii. UserFiles › File › an. Utilizat pentru cumparare de bunuri de la persoane fizice, care nu pot . Borderou de achizitie - model formular. Modele de formulare pentru documente contabile. Unitatea SC Cod fiscal.


Between 3and 4monthly doc. Procedura aplicată pentru atribuirea contractului – cadru: achiziție directă. FISA DE PREZENTARE SI DECLARATIE 1. Nu Contractul este atribuit de un organism central de achizitie :Nu. Cont corespondent creditor. Chitanţa este documentul justificativ pentru încasările şi plăţile efectuate în monedă naţională.


Borderou de achizitie doc

Evaluarea stocurilor cumpărate, la Costul de achiziţie = Preţul de cumpărare. TRANSFER DE LA ALTA GESTIUNE EXTERNA. INCASARI( cash, car chitanta, borderou ORR):. Formular drepturi banesti - chezina i az-contabilitate.


Completeaza borderouri si formulare auxiliare. Câmpuri disponibile pentru afișare în fereastra principală: Tip doc. Colecţiile sunt supuse periodic unui proces de înnoire prin achiziţie sau alte metode. Se întocmesc borderouri cu propunerile de scoatere din evidenţă a . FISA POST - Inspector achizitii publice.


La introducerea facturilor de furnizori se poate selecta tipul documentului ca: factura, bon, borderou de achizitie , file carnet comercial, contract, alte doc. DECONT PENTRU OPERATIUNI IN PARTICIPATIE (Cod 14-4-14). GRUPA V - SALARII SI ALTE DREPTURI DE . Factura) mărfuri în valoare de 10.


Durata contractului de achiziţie public: de luni de la data semnarii.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts