Mittwoch, 28. November 2018

Ce acte trebuiesc pt schimbarea buletinului

Așadar, acesta trebuie să fie prezent în fața lucrătorului de evidență a . Actele pentru schimbarea buletinului nu sunt neapărat multe la număr. Când expiră termenul de valabilitate, trebuie să completezi alte acte. Inclusiv cei care au împlinit ani trebuie să meargă . Dacă îți expiră buletinul sau împlinești vârsta la care ar trebui să ai unul, trebuie să știi . Când mergeţi la secţia de poliţie de care aparţineţi, trebuie să aveţi cu dumneavoastră şi vechiul buletin sau cartea de identitate, dar şi . DOCUMENTE NECESARE: 1. Când trebuie să schimbăm buletinul , care este procedura, în cât timp vom avea noua carte. Care sunt actele necesare pentru schimbarea buletinului. Sectorului trebuie să se . SCHIMBAREA DENUMIRII STRĂZII SAU RENUMEROTAREA IMOBILELOR,.


Buletin de identitate sau Carte de . Ce trebuie să știi despre permisul de conducere sau buletin. De prelungire beneficiază următoarele: permisele de conducere româneşti, . Eliberarea buletinului de identitate al cetățeanului Republicii Moldova (CA) pentru cetățeanul RM aflat provizoriu în străinătate. Informaţii generale despre actul de identitate. Acte necesare pentru diferite solicitări - cu căutare după denumire. Actele care trebuie prezentate în România de persoana împuternicită pentru . Actul de identitate care se eliberează cetăţeanului român este cartea de identitate.


Persoanele care au deţinut, anterior, un act de identitate, trebuie să-l predea lucrătorului de . CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE PT. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. ELIBERAREA ACTELOR DE IDENTITATE. PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL SE SUSPENDĂ PENTRU DEZINFECȚIE.


Pașii ce trebuie urmați. Depunerea actelor la sediul Biroului de Evidenta Informatizata a Persoanei. CNP în actele de stare civilă sau. Schimbarea numelui pe cale administrativa.


N ATENŢIA CETĂŢENILOR CARE SE ADRESEAZĂ. SERVICIULUI EVIDENŢA INFORMATIZATĂ A PERSOANELOR. Cererile pentru eliberarea actelor de . Pentru examinarea cererii de perfectare a buletinului de identitate solicitanţii depun.


Emanoil Porumbaru nr. Fotografia trebuie să fie nu mai veche de şase luni (în cazul minorilor mai recentă ).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts