Dienstag, 27. November 2018

Acte necesare pentru inregistrarea copilului

Termenul pentru declararea şi înregistrarea naşterii copilului este de :zile de la data naşterii,. Termenul de declarare și înregistrare a nașterii copilului este de: a) de zile de la. Cum înregistrez actul de naștere al copilului ? Ce documente sunt necesare pentru înregistrarea naşterii? In functie de situatia starii civile a parintilor, actele necesare inregistrarii copilului si eliberarii certificatului de nastere difera de la caz la caz, dupa cum urmeaza: 1. Declararea naşterii unui copil în vederea întocmirii actului de naştere se face la autoritatea administraţiei publice locale în a cărei rază . ACTELE NECESARE ÎNREGISTRĂRII NAȘTERII. DOCUMENTE NECESARE , OBSERVAȚII.


Acte necesare pentru inregistrarea copilului

Certificatul medical constatator al nașterii. Actul de identitate al mamei. Noi reguli pentru înregistrarea naşterii copilului.


Până acum, dacă înregistrarea copilului se realiza după zile de la naştere, era necesar să se prezinte . Se prezintă documentele necesare Înregistrării naşterii copilului cu vârsta de până . Termenul legal pentru declararea şi înregistrarea naşterii copilului este de: A. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Declaraţie privind stabilirea domiciliului pentru copil , când părinţii au adrese diferite (se face la starea civilă);. Locul depunerii cererii.


Cererea şi actele necesare. Metodologia cu privire la. Mai multe detalii privind actele necesare pentru declararea si inregistrarea nasterii le gasiti. Pentru inregistrarea nasterii se vor depune urmatoarele acte.


Pentru înregistrarea naşterii sunt necesare următoarele acte : declaraţia. Acte si documente necesare. Copilul din casatorie ia numele de familie comun al parintilor. Accesați ÎNREGISTRAREA NOULUI NĂSCUT - Înregistrarea nou - născutului se face în termen de:.


Lista actelor necesare pentru înregistrarea nașterii, în funcție de statutul . Inregistrare nastere. Categoria: Evidenţa Persoanelor back. ACTE NECESARE PENTRU ÎNREGISTRAREA NAŞTERII. Documente necesare : . Actele necesare în vederea înregistrării naşterii sunt:.


Eliberarea certificatului constatator de naștere al copilului se face în prima sau a doua zi. Nu reusesc sa validez cererea pt inregistrarea ceritificatului de nastere.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts