Mittwoch, 7. November 2018

Cerere rezervare denumire asociatie

Cerere rezervare denumire asociatie

Procedura rezervării denumirii asociațiilor, fundațiilor și federațiilor. Cerere pentru acordarea disponibilităţii denumirii. Pentru acordarea disponibilităţii denumirii. Solicitantul: Nume și. Acordarea disponibilitatii denumirii unui ONG ( asociatie si fundatie).


Rezervare denumire asociație. Cererea trebuie însoțită de dovada plății tarifului și, după caz, de acordul prealabil al SGG. Tarif rezervare denumire în valoare de lei, respectiv tarif pentru . Pt rezervarea de denumire trimit cererea tipizata de pe . Cod formular, Denumire formular. I: Unde depun cererea pentru rezervarea denumiri unui ONG ? LIBERTĂŢILOR CETĂŢENEŞTI CERERE OFICIUL REGISTRULUI Nr. Stabilirea firmei se face la opţiunea şi pe . Cererea se depune la Registratura generală a Ministerului Justiției ori se transmite.


De exemplu, dacă există deja o asociație cu denumirea “Gâștele . La registratura Ministerului Justitiei (camera I parter) depuneti cererea -tip la care. Este interzisa utilizarea in denumirea asociatiei a denumirilor specifice. Verificarea disponibilităţii denumirii unei asociaţii religioase se face. Este posibil să se solicite simultan verificarea și rezervarea mai multor denumiri , înaintând pentru fiecare o cerere distinctă și plătind taxa . Oricare dintre membrii fondatori poate face cererea de acordare a disponibilităţii denumirii , în forma prezentată în Anexa la acest ghi sau poate completa . Urmare cererii de rezervare a denumiri Asociaţia. Modele de acte pentru înregistrarea asociaţiei obşteşti.


Judecarea cererii de inscriere in vederea dobandirii personalitatii juridice.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts