Montag, 26. November 2018

Acte necesare pentru transfer scolar

Conditii si acte necesare 21Iun. Cum se face și ce acte sunt necesare , află totul pe a1. Sunt câteva situaţii care permit această mutare. Care este cea mai potrivită perioadă a anului școlar pentru o asemenea decizie. Sunt necesare actele de studii de la școala de la care se face transferul și o . Documentele necesare la transfer sunt: foaia matricolă, fișa medicală, fișa de lichidare, cererea de transfer și copii după actele de identitate ale părinților.


Cerere de transfer – tip. Certificat de naştere elev – copie. Carte de identitate ambii părinţi – copie. Adeverinţă cu situaţia şcolară şi . IN ATENTIA PARINTILOR.


Mi s-a cerut duc la secretariatul vechii scoli cererile de transfer aprobate de conducerea actualei scoli. Am depus actele , am asteptat sa aiba . Bună tuturor Pentru dosarul de transfer intersemestrial la alt liceu, altă specializare ce documente sunt necesare pentru a se indeplini transferul Mulţumesc . Inspectoratul Şcolar Județean GALATI PROCEDURĂ. Descarcă în format pdf:.


Transferul elevilor în vacanța intersemestrială. TRANSFER GIMNAZIU SI LICEU. Procedura si actele necesare pentru a studia in Spania. Perioadă depunere cerere de . Elevii romani care doresc sa studieze in Spania se pot inscrie in acelasi an scolar in care s-ar inscrie daca.


Ordin de transfer bancar care sa justifice efectuarea platii taxei . Documente necesare pentru inscriere: foaia matricola pentru anul curent si. Ministerul Învăţământului vă aduce la cunoştinţă câteva informaţii de bază despre frecventarea şcolii în Austria. Motivul pentru care solicităm.


Grupa mijlocie PP -prescolari. Formaţiuni de studiu şi transfer elevi. Lista formațiunilor de studiu în. Actele necesare pentru înscrierea la școală pot diferi în funcție de Land și. ACTE NECESARE PENTRU DEPUNEREA DOSARELOR.


Documente cu confirmarea scrisă a inspectorului şcolar de specialitate;. OAMGMAMR la care asistentul medical . Acte necesare pentru înscriere transfer intersemestrial. Pe lăngă actele de identitate, ideal, dar nu obligatoriu, este ca elevul să aducă din Romănia foaie. Record de cereri de transfer. Acest sprijin include o componentă dedicată învățării limbii țării gazdă.


Sistemele şcolare din ţările UE pot fi foarte diferite. Clasa în care pot fi înscriși elevii din această categorie, care nu au acte de .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts