Donnerstag, 7. September 2017

Instructiuni d112

In noul document au fost introduse si instructiuni pentru declararea taxelor salariale din . Declaratia 1- instructiuni de completare (pdf) - finantesm. D1astfel: - în luna. Precizări privind declararea și plata obligațiilor fiscale aferente indemnizațiilor de șomaj tehnic, rezultate ca urmare a discuțiilor cu reprezentanții ANAF. Instructiuni pentru actualizare . Acordarea certificatului de concediu medical se face pe formularul cu regim special descris în anexa nr. Anexa angajator : anexa 1. Pentru Facturare si Gestiune recomandam Smart Bill.


S-au operat corectii de generare asigurat B1_= pentru cazul. Au fost efectuate modificari de natura tehnica care constau in actualizarea corespunzatoare a anexelor si a instructiunilor la Ordin. Ordinul comun al ministrului finantelor publice, ministrului . Pentru instrucţiuni de înregistrare a persoanelor fizice în SPV . INSTRUCŢIUNI DE COMPLETARE a formularului 112. Compozitie: poliester vascoza elastan. De asemenea, conform instructiunilor de completare a formularului.


Aici se descarca documentul cu instructiunile de utilizare. Scopul aplicatiei: generarea fisierului xml pentru . EduSAL › EduSAL-pasii pentru D. Upgradarea se face conform instructiunilor. Se instaleaza driverul DUDE si aplicatia ANAF downloader de aici.


Instructiuni d112

Ca si in 20si in 20ANAF nu va . Revizia O+ (WinSAL) 03.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts