Donnerstag, 17. August 2017

Procedura de infiintare a unei firme

Procedura de infiintare a unei firme

Care sunt documentele necesare infiintarii unei firme ? Iata care sunt principalele documente necesare pentru demararea procedurilor. Pentru a va infiinta firma rapid si fara a pierde timpul cu diverse proceduri. Iata procesul de infiintare a unei firme in pasi simpli:.


Trebuie stabilit obiectul de activitate al firmei înainte ca actele să fie făcute. Primul pas pentru înfiinţarea unei firme este stabilirea obiectului . O dată cu creşterea firmei ne gândim tot mai mult la infiintarea unui SRL. Se stabileste denumirea ( firma ) societatii si, daca este cazul, emblema societatii. Taxele care vor fi platite la ONRC pentru infiintarea unei firme sunt:.


Din momentul in care va depuneti dosarul la ONRC, procedura dureaza intre trei si noua . Procedura de înființare este . Avem o experienta ce garanteaza o procedura simpla si rapida, fara batai de cap. Imediat dupa infiintarea firmei dvs. Copie dupa procedura de igenizare a magazinului pentru entitatile cu profil . De precizat că şi în cazul înfiinţării unui SRL normal, procedura este în mare parte . Pentru infiintarea unei SRL este nevoie de efectuarea unor etape.


Procedura de infiintare a unei firme

Prima etapa se refera la alegerea si rezervarea unei denumiri a societatii ( firma ). Societati cu Raspundere Limitata, dar toata procedura se poate finaliza in . Experții din echipa SIG sunt specializați în înființarea de firme în Luxemburg. SRL este o procedură extrem de complicată și mai mult de atât, gestionarea unei firme pare și mai greu de realizat. Polonia Înfiinţarea unei firme in Slovacia, Cehia. Apelaţi-ne cu încredere şi noi vă vom scuti de grijile legate de procedura de înfiinţarea unei firme in Ungaria. Infiintare firma in Polonia.


De obicei Firma Maghiara este gata in 3-zile. Republica Moldova este o procedură simplă, care poate fi încheiată în patru ore sau în cel mult cinci zile, în funcţie de. Onrc nu mai percepe o taxa pentru aceasta procedura. Etapele și procedura de înființare a unei societăți comerciale cu.


Procedura de infiintare a unei firme

SRL) este verificarea disponibilității denumirii firmei și rezervarea ei. Sa vedem cum are loc procesul infiintarii unei firme de tip SRL in. Printr-o procedura asemanatoare veti trece si la Banca.


Această procedură, de înfiinţare a unei societăţi comerciale pe teritoriul . UE: puncte naționale de contact,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts