Donnerstag, 3. August 2017

Cerere onrc

Cod formular, Denumire formular. Obiectul cererii privind înregistrarea în registrul comerţului, prevăzut în(2):. NU este cerere de informații despre firme! Pentru acest tip de solicitare . Corectare erori materiale. Timpul mediu de completare a cererii.


Formulare persoane juridice. Soluţionarea cererii revine în competenţa directorului oficiului registrului . PFA □întreprindere individuală □întreprindere . Servicii online BPI PJ. Link-ul de acces direct la serviciul portalului online onrc. CERERE înregistrare în registrul comerţului.


Dacă aţi depus la unul dintre oficiile registrului comerţului o cerere pentru. Cerere eliberare acte. Stadiu dosar” de pe portalul ONRC.


ACŢIUNE ÎN DIZOLVAREA SOCIETĂŢII LA CEREREA ASOCIATULUI. ORC nefiind prevăzută. ONRC de la personalul auxiliar.


Datele cu caracter personal înscrise în prezenta cerere și în documentele. Dacă radierea se efectuează la cerere , se va atașa și dovada achitării taxelor legale și. In acest sens, va trebui sa depui o cerere si ai mai multe modalitati prin.


Cerere onrc

NAPOCHIM SA conform cererii nr. Registrului Comertului. C , şi a oficiilor registrului comerţului teritoriale. Oficiul registrului comerţului eliberează, la cererea şi pe cheltuiala.


Am sa raspund tot eu, ca am rezolvat problema. Se facea referire la renuntarea primei cereri inregistrate, pentru a nu mai fi luata in calcul. Oficiul va inscrie in registrul comertului toate datele din cerere , precum si codul unic de inregistrare, atribuit conform legii.


Act procedural prin care d. Societăţi comerciale. Pe rol judecarea cererii de intervenţie formulată de către intervenientul X .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts