Montag, 28. August 2017

Ambasada rusiei

Acum zile - Protestatarii anti-COVID au manifestat, marți, pentru a treia zi în Piața Victoriei de unde au plecat în marș spre sediile PNL și PSD. Ambasada Federaţiei Ruse în România. Ministrul de Externe al României, Bogdan Aurescu, a dispus, vineri, convocarea ambasadorului Rusiei la București, Valery Kuzmin, după ce . NATO”, a declarat ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, Valery Kuzmin, . PROTEST ANTI-COVID: MANIFESTANTII ROMANI AU APLAUDAT IN FATA AMBASADEI RUSIEI. Informația a fost confirmată pentru MOLDPRES de Natalia Stati, . Conform traducerii oficiale citate de Agerpres, diplomatul a spus . Ghidul online oficial al oraşului Viena cu informaţii despre obiective turistice, evenimente, rezervări de hotel şi Vienna Card.


Ambasada rusiei

La ambasada Rusiei la Ankara, oamenii aduc flori, jucării și baloane negre la un memorial improvizat în onoarea victimelor tragediei, exprimându-și astfel . PressOne a adăugat câteva precizări peste videoclipul de propagandă dat publicității de ambasada Rusiei. Solicităm Rusiei să înceteze ocupaţia Crimeii. Forțele de ordine spun că pe . ECONOMISIŢI PÂNĂ LA.


Este vorba despre un bărbat, în vârstă de de ani, originar din raionul Nisporeni. Alertă cu bombă la ambasada Rusiei din Chișinău. Personalul misiunii diplomatice a fost evacuat, după ce un necunoscut a anunțat că în . Misiunea diplomatică a . Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei îi cere președintelui Klaus Iohannis să îl declare pe ambasadorul Rusiei la București, . Btw, se pare ca rusii platesc mai prost decat Soros de au reusit sa . Rusiei, Externe, Serghei Lavrov, Organizatia Mondiala, Sanatatii. De la , enciclopedia liberă. Jump to navigation Jump to search.


Life › Istorie reporterglobal. Acum zi - VIDEO Priviți, cea care-i conduce pe „anticovizi” la ambasada Rusiei este țiitoarea lui Voican Voiculescu. Asa e in democratie, fiecare face ce vrea si aplauda pe vine . Acum zile - Toate acțiunile Avocatului Poporului din ultima lună au fost susținute de publicația pro-rusă Sputnik. Deciziile și declarațiile Renatei . Acum ore - Ce declara săptămâna trecută ambasadorul Rusiei la Chișinău, O. Vasnețov, în interviul pentru TASS? Acum ore - Președintele Serbiei Aleksandar Vučić l-a primit astăzi pe ambasadorul Federației Ruse Aleksandar Bocan – Harchenko pe care l-a rugat să.


Rusia și victimă a unui amplu genocid. Deputatul Platformei DA, Iurie Reniță, a venit cu o reacție referitor la declarațiile ambasadorul Rusiei în R.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts