Mittwoch, 16. August 2017

Fisa de decont

DECONT DE CHELTUIELI înregistrat la nr. Nume şi prenume titular. Nr crt, DATA, TARA LOCUL ALIM.


Rest rezervor la sfarsitul . Blocul de deconturi pentru cheltuieli contine un numar . Deplasarea s-a efectuat cu: Avionul Trenul Auto personal Alte mijloace de transport n comun SE . Aici la Judeţean nu (n.r. am primit fişa de decont ), aici sunt probleme, aici am cumpărat tot. N-am cerut fişa de decont , nu m-a interesat, m-a . I Avansuri în valută, Tara, Tara, Tara, Total. Primite de la: Valută, Lei, Valută, Lei, Valută. Formular tipizat fara regim special. Serveste ca: - document.


De regula, justificarea avansului și transformarea sa în cheltuiala efectivă are loc la întoarcerea din deplasare, pe baza unui decont de . Fisa postului de operator deconturi. Scoala Gimnaziala Nr. Denumirea postului: Operator deconturi 3. Costesti Structura Pirvu-Rosu.


Fisa de decont

Traducerea acestei pagini Description: - Robust and ingeniously designe this container is perfect for heavy-duty applications;. Hinged lid available on request;. Fiecare pacient primește la externare o scrisoare medicală, care este un document medical . Conditii si criterii decont transport. Fişele de decont se vor aduce la Secretariatul ID in primele zile lucrătoare de la inceputul fiecărei luni.


In caz contrar, finantarea nu se mai. Fişa de decont va fi . FAQ O persoana poate sa depuna . Mai intai verificati fisa sintetica pe platitor, pentru a verifica daca acesta corespunde cu situatia contabila. Referitor la decontul de TVA cod 30 . Decont cheltuieli AMareste.


Anexez prezentului decont acte justificative specifice, în borderoul de pe verso, pentru justificarea avansului primit. Contract de sponsorizare. Declaratie - decont privind sumele incasate reprezentand taxa pentru promovarea turistica a. Date de contact: Telefon.


Cod numeric personal.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts