Montag, 7. August 2017

Definitie titlu executoriu

Executarea silită se poate efectua numai în temeiul unui titlu executoriu. Constituie titluri executorii hotărârile executorii, hotărârile . Sunt, de asemenea, titluri executorii si pot fi puse in executare silita:. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru executoriu din dicționarele:.


Titlu executoriu = act învestit cu formula executorie. Aici urmează elementele de identificare a titlului executoriu. Scopul legii, acela de a realiza grabnic dispozitiile cuprinse in titlul executoriu ,. Desi in Codul de procedura civila nu este prevazuta in terminis o definitie a . Contractele de credit reprezintă titluri executorii. EMITENT - ANAF static.


Potrivit vechiului art. Anaf › legislatie › DICCJ_16_20. Participant = orice persoana care este proprietarul unui titlu de participare.


Titlul executoriu - cuprinde toate creantele fiscale neachitate la scadenta, . IV al titlului I al părţii I din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. NCPC nu oferă o definiţie a „ titlului executoriu ”, ci realizează o enumerare a titlurilor executorii , astfel: - hotărârile executorii - art. O definiţie clară nu poate fi dată, dar anumite criterii de apreciere. Curtea notează că titlul executoriu a fost returnat, fără punerea în aplicare şi la octombrie . Definitie : Obligatia stabilita prin hotararea unei instante sau printr-un alt titlu executoriu se aduce la indeplinire de bunavoie.


In caz contrar, aceasta se aduce la . Totuşi, din definiție rezultă că se cedează creanța cu titlu de plată sau. Acordul de mediere – Definitie , forma, valoare juridica. Forta juridica a Acordului de Mediere – titlu executoriu.


Persoanele prevăzute la alin. Declarația individuală de asigurare constituie titlu de creanță și devine titlu executoriu la data la care creanța bugetară este scadentă, conform legii. Ordin ci doar printr-un act normativ cu putere de lege . Scrisoarea de garanție bancară instrument de plată – titlu executoriu. The article contains a short . TITLURILE EXECUTORII.


Care trebuie executat. Executorul fiscal: definiţie şi competenţe legale în colectarea creanţelor fiscale. DEFINITII ŞI ABREVIERI ALE UNOR TERMENI UTILIZATI ÎN.


De altfel, o definitie indirecta rezulta si din art.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts