Montag, 21. August 2017

Formular sponsorizare

Formular sponsorizare

Cine poate fi sponsor si cine beneficiaza de sponsorizare ▻ Clauzele contractului de sponsorizare si obligatiile partilor ▻ Ce facilitati fiscale . Contracte de sponsorizare. CONTRACT DE SPONSORIZARE. Prezentul contract de sponsorizare se încheie pe perioada . Lista beneficiarilor este prevăzută în Anexa la formularul 1”Declarație.


Organizaţia Asociaţia Valentina România cu sediul în Bucureşti, Str. Modele de contracte – sponsorizare si donatie. Beneficiarul se obligă sa aducă la cunoştinţă publicului sponsorizarea prin promovarea numelui sponsorului şi a faptului că . Potrivit dispozitiilor art.


Legislatie specifica publicitate. FORMULAR de declarare a beneficiarilor activitatilor de sponsorizare in domeniul dispozitivelor medicale. Sponsorizari – Medicamente de uz uman. Datele privind sponsorizarea. Dacă cererea propusă este selectată pentru a fi susţinută de Electrica, veţi fi contactaţi.


Nu vor fi luate în considerare spre analiză. Acum poți direcționa din impozit prin sponsorizare către Asociația Help. Formular depunere proiect.


Model contract de sponsorizare în bani . Daca compania ta are profit si plateste impozit, ne poti sponsoriza , iar suma pe care ne-o oferi se. Asadar, poti face o sponsorizare fara sa te coste nimic! Subliniați opțiunea aleasă! A – sprijin pentru achiziționare produse ( instrumente sau materiale).


Formular sponsorizare

B - sponsorizarea deplasării la competiții, tabere de profil, . Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este o instituție de învățământ superior tehnic de stat din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Ca si document justificativ, se impune intocmirea unui contract de sponsorizare , ce va fi insotit de dovada platilor facute catre persoana sponsorizata. Societatea Nationala Nuclearelectrica SA acorda sponsorizari in conformitate cu.


Trimiteti formularul completat „Cerere de sponsorizare ” cu toate detaliile . Boli infectioase si tropicale. Această sumă nu presupune o sponsorizare sau o donație suplimentară pe care o. Microîntreprinderile care fac sponsorizări sunt obligate, din acest an, să depună la Fisc o declarație informativă. Activitatea de sponsorizare desfasurata la nivelul Companiei Nationale.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts