Dienstag, 22. August 2017

Infiintare ii

Infiintare ii

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai . As dori sa imi infiintez o intreprindere, insa nu sunt sigur daca PFA -ul sau o intreprinderea individuala sunt solutia optima. Ce imi puteti spune . Informatii generale despre. De ce o intreprindere. Lista tarifelor o gasiti aici. Acte necesare infiintare I. In doar minute intocmim documentele necesare pentru depunerea la ONRC.


Iti explicam toti pasii ! Intreprindere individuala este intreprinderea economica, fara personalitate. Registrul Comertului, deci un I. Totul despre infiintarea unei intreprinderi individuale II. Potrivit Ordonantei de urgenta nr. CARTEA DE IDENTITATE A TITULARULUI (MEMBRILOR) Trebuie . PFA (Persoana Fizică Autorizată), II (Întreprinderea Individuală) si IF.


Astfel taxele mici de înființare și funcționare de la SRL vor fi . Toate noutățile și informațiile din avocatnet. Am strâns peste 1de explicații și 64 . Costuri mai reduse şi formalităţi mai simple de înfiinţare sau radiere în comparaţie cu un SRL. Costurile cu înmatricularea unei intreprinderi . Daca ai experienta vasta intr-un domeniu, vrei sa incepi pe cont propriu un business, dar. Cel mai mult mă intrigă ultimele reglementări în materie de taxe la PFA.


Nu pot plăti taxe în condiţiile nou create. Activitatea mea nu e . Diferentele PFA - II. Fondatorul firmei e întotdeauna o singură persoană.


E simplu, iar noi te ajutăm să obții totul rapid și în mod profesionist. Definitia serviciului: Cea mai simpla metoda de a face afaceri este persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprinderea individuala (II). Infiintare PFA - afla si tu care sunt pasii pentru a deveni PFA.


Infiintare ii

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Contactati-ne pentru mai multe detalii!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts