Donnerstag, 31. August 2017

Adeverinta medicala pdf

Adeverinta medicala pdf

Serveşte persoanei ca motivaţie la instituţia unde este încadrată pentru scutire de eforturi fizice şi pentru obţinerea altor înlesniri . KORONA va pune la dispozitie posibilitatea de a descarca o serie de formulare medicale utile ! Adeverinta Concediu Medical Adeverinta. Numărul de zile de concediu medical de care . Prin prezenta se certifica ca. Sub sanctiunile aplicate faptei . Indicator pentru Conținut.


Adeverinta medicala pdf

Salvați adeverinta medicala pentru . Descărcați ca DOC, PDF , TXT sau citiți online pe Scribd. Se adevereşte prin prezenta că di. ADEVERINŢĂ MEDICALĂ str. Numele şi prenumele:.


Dacă aţi bifat cel putin una dintre acestea, ataşaţi documente medicale relevante. Din aceasta trebuie sa rezulte ca nu suferiti de boli care pot pune in pericol . To view this page ensure that Adobe Flash Player version 9. PDF , necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului. Formularul electronic permite încărcarea documentelor exclusiv în format „ pdf ”. PACHETUL MINIMAL DE SERVICII MEDICALE. Contextual translation of adeverinta medicala pdf into English. Human translations with examples: medical certificate.


Minorii trebuie să prezinte în tabără adeverinţa medicală , din care reiese că participantul este sănătos şi apt de a participa la tabără. Declaraţia pe proprie . Pentru completarea fişei medicale și . Acestea pot fi tipărite, completate și depuse la registratura sau serviciile UMF. Cumpăraţi acum online, rapid şi simplu actul (varianta PDF ) sau alegeţi un. La normele metodologice).


Candidaţii cu afecţiuni cronice vor prezenta o adeverinţă medicală vizată. Evidenta zilelor de concediu medical pe ultimele luni-eliberata de . Dacă boala copilului durează mai mult de zile, în cea de-a opta zi este nevoie de o adeverinţă medicală eliberată de un medic sau de o asistentă. PDF sau JPG in legatura cu petitia) Aici se depun petitii.


Cerere de adeverinta pentru concedii medicale.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts