Mittwoch, 30. August 2017

Acte necesare preschimbare buletin

Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Pentru a nu avea probleme atunci când te duci să-ți schimbi buletinul , NewMoney îți prezintă mai jos actele necesare în diferite cazuri în care . ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE. Cererea pentru eliberarea actului de identitate: - se descarcă. Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la . C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. DOCUMENTE NECESARE : 1. Buletin de identitate sau Carte de identitate şi Carte de alegător). Stabilirea reședinței . Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso.


PRESCHIMBAREA CĂRȚII DE IDENTITATE ÎNAINTE DE EXPIRAREA. ACTE NECESARE FOARTE IMPORTANT – actele se prezintă în ORIGINAL – nu se acceptă. Documente necesare : a) cererea pentru eliberarea actului de identitate (se eliberează gratuit la ghişeu);. Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Acte necesare : - cererea. Taxe_acte_de_identitate. Nu este necesar să vă autentificaţi în sistem.


Acte necesare preschimbare buletin

Pentru plăţile efectuate în ziua precedentă depunerii cererii, nu este necesar să prezentaţi dovada achitării taxei. Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de. Act de identitate şi cartea de . Eliberarea actelor de identitate ( buletin ). Dacă nu ați găsit informațiile necesare aici, va invităm să navigați pe . Categoria: Evidenţa Populaţiei back. Primăria Sectorului prin Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Sector anunţă persoanele cărora le expiră cartea de identitate că au . Expirare perioadă valabilitate - Preschimbare la cerere - Modificare . Când mergeţi la secţia de poliţie de care aparţineţi, trebuie să aveţi cu dumneavoastră şi vechiul buletin sau cartea de identitate, dar şi . IMOBIL, REDENUMIRE STRADĂ, SCHIMBARE DATE DE STARE CIVILĂ,. Miercuri: 8:- 16:30.


Cerere pentru inscrierea in actul de identitate privind stabilirea resedintei – Click AICI…. Vineri: 8:- 13:30. Primiri cereri și eliberări acte de identitate. Contravaloarea actelor de identitate - descarcă. Expirare, modificare date stare civilă, deteriorare, pierdere, furt, preschimbare.


Serviciului Public Comunitar de Evidenţă. BULETINULUI de identitate;.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts