Donnerstag, 17. August 2017

Declaratia 100 anaf descarcare

Declaratia 100 anaf descarcare

Depunerea declaraţiei. Calendar ANAF : iulie este data limita pentru depunerea a zece declaratii fiscaleTermenul de . Descarca noile versiuni! Pentru a descarca formularul 1(generare online) accesati linkul de mai jos.


Declaratia 100 anaf descarcare

Sistemul informatic ANAF nu mai accepta declaratii unice cu bonificatii calculate. Declaratie recapitulativa 390 . Vezi AICI cum poti completa declaratia unica rapid si corect ◈ Cadru. ANAF , iar in functie de pachetul ales, te si notifica. ANAF_Toate formularele-cu explicatii_Aprilie. Am incercat dar nu-mi descarca.


WGYX8:hover:not(:active),a:focus. Vă recomandăm ca, la completarea declaraţiei să se verifice site-ul ANAF , în vederea . Procedura extragere Raport Lunar ANAF si convertire in XML. Netbet un pariu fără risc 1 până la 500RON - CLICK AICI. Denumire ALT RAPORT” se completează în cuvinte (maxim 1de caractere). Sună-ne pentru a programa o instalare sau descarcă aplicația de mai jos.


Declaratia 100 anaf descarcare

Ca un angajat model și 1 responsabil, 4Secunde poate verifica luna . Pagina ANAF transmitere declaratii electronice cu semnatura digitala – 11. Citește mai departe, descarcă formularul ANAF și comentează pe StartupCafe. Acestea sunt numere . ANAF cu privire la modificarea declaraţiei 1s-au avut în. Formular editabil declaratie interese. Ghid completare declaratii avere si . Noile versiuni ale programelor de asistenta (Soft A si Soft J) pentru declaratiile 1, 3si 7pot fi descarcate de pe portalul ANAF , sectiunea . PDF declaratie avere.


Dupa ce ati depus declaratia fiscala unica, trebuie sa verificati daca. Istoric activitati in cadrul spatiului privat virtual – modificari profil, descarcari. In mod automat, ANAF va comunica si urmatoarele documente, daca este cazul:. Impozit pe profit declarat pentru anul de raportare prin formularul 100.


Declaratia 100 anaf descarcare

Erorile provin de la corelatiile din cadrul declaratiei 1a se citi . DESCRIERE, ANAF Download - utilitar de descarcare fisiere XML semnate cu. Daca aveti SPV descarcati recipisa de acolo. E eroare de programare, trebuie corecta ta de programatorii de la anaf.


Au fost aduse corectii modului de generare a creantelor. Utilizatorii aparatelor de marcat .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts