Freitag, 31. März 2017

Inregistrarea firmei

Inregistrarea firmei

Inregistrarea firmei la Registrul Comertului. Infiintarea firmei presupune un bagaj informational complex si particular astfel. Formularul de inmatriculare a firmei este pus la dispozitie de Registrul Comertului din orasul in care va fi inregistrata firma. Pasii necesari si actele necesare pentru infiintare firma. După ce vei obţine toate actele privind inregistrarea firmei , eşti nevoit să realizezi următoarele . L (Societate cu Raspundere Limita) la Oficiul.


Firma legal inregistrata iti da posibilitatea sa obtii finantare (mai ales daca e vorba de fonduri europene, de exemplu), sa iei credit de la banca, sa angajezi oameni . Spre deosebire de PFA, unde proprietarii firmei răspund în caz de. Toate ACTELE NECESARE pentru înregistrarea la ONRC le găsiţi aici . Aici va trebui să depună o cerere tipizată pentru înregistrarea firmei. Documente si proceduri necesare privind aceste inregistrari. Taxele de înregistrare depind de perioada în care se doreşte ca firma să devină funcţională. Oferim servicii de asistență la fiecare etapă, începând cu înregistrarea companiei dvs.


Oficiul Registrului Comertului din judetul unde se stabileste sediul firmei , eliberandu-se dovada inregistrarii si rezervarii . Activităţi premergătoare înregistrării la oficiul registrului comerţului. Obţinerea avizelor de funcţionare, după caz, raportat la obiectul de . Infiintarea unei firme in Bulgaria si servicii de contabilitate, inregistrarea in Registrul Comertului si etapele infiintarii, taxa de inregistrare. Orice companie care îsi desfășoară activitatea in Norvegia trebuie să aibă un număr de înregistrare.


Inregistrarea firmei

Pentru cei mai mulți este suficient să . Formalitățile de înregistrare a unui SRL la Registrul Comerțului sunt relativ. Polonia, Cehia şi Slovacia prin concursul biroului nostru. Nu este necesar să aşteptaţi o lună şi jumătate pentru înregistrarea firmei , . Să cumpere o ștampilă cu denumirea firmei.


Autor: Cristian Darie, avocat si Senior Partner in cadrul firmei de avocatura Darie, Manea si Asociatii. Firma sucursalei se compune din firma persoanei juridice. Auditul statutar Ordonanța de urgență nr.


Inregistrarea firmei

Trebuie să fii în orașul unde înființezi sau modifici firma. Start in afaceri dirtect la cel mai bun pret, in cel mai scurt timp cu inregistrarea firmei tale la Registrul Comertului, chiar si in maxim zile- FIRMA TA REGIM DE. Acte necesare infiintare firma. Care sunt actele ce trebuie depuse la dosar pentru inregistrarea firmei d-voastra la O. Cerere (formular O.N.R.C.) .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts