Dienstag, 28. März 2017

Acte necesare preschimbare ci

Acte necesare preschimbare ci

Documente necesare - depabd - Ministerul Afacerilor Interne depabd. Lista completă cu documente în cazul buletinului expirat sau pierdut, în caz de schimbare domiciliu . Ce acte sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate la împlinirea vârstei de ani? CEREREA se listează pe o singură foaie A . Cazuri în care se eliberează o noua carte de identitate : la expirarea termenului de.


ACTELE NECESARE PENTRU ELIBERAREA UNEI CĂRŢI DE IDENTITATE. Cererile se depun la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor , situat în Bd. C, incinta City Park Mall - etajul I, aripa noua. DOCUMENTE NECESARE : 1. Stabilirea reședinței . CARTE DE IDENTITATE , ELIBERAREA PRIMEI CĂRȚI DE IDENTITATE LA ANI. PRESCHIMBAREA CĂRȚII DE IDENTITATE ÎNAINTE DE EXPIRAREA.


Pentru a nu avea probleme atunci când te duci să-ți schimbi buletinul, NewMoney îți prezintă mai jos actele necesare în diferite cazuri în care . Accesați EXPIRARE, MODIFICARE DATE DE STARE CIVILA. Cererile pentru eliberarea actelor de identitate se depun personal, iar cărţile de. Clic aici pentru descarcarea cererii ANEXA – Atentie: se listeaza fata-verso. Eliberarea actelor de identitate (buletin). A iar cele două pagini trebuie să se regăsească pe aceeași foaie . Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Acte necesare : - cererea. Schimbarea domiciliului. Expirarea termenului de valabilitate. D eteriorarea actului de identitate. Preschimbarea buletinelor de identitate.


Nu este necesar să vă autentificaţi în sistem. Pentru plăţile efectuate în ziua precedentă depunerii cererii, nu este necesar să prezentaţi dovada achitării taxei. ACTE NECESARE FOARTE IMPORTANT – actele se prezintă în ORIGINAL – nu se acceptă copii . Cerere pentru eliberarea actului de identitate - Anexa 11( se listează pe o singură foaie A faţă - verso).


Act de identitate şi cartea de . Taxe_acte_de_identitate. Miercuri: 8:- 16:30. Vineri: 8:- 13:30. Primiri cereri și eliberări acte de identitate. CI - lei - timbru fiscal - lei.


Dacă solicitantul a avut carte de identitate va preda Cartea de alegător;.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts