Mittwoch, 29. März 2017

Adaptor calatorie

Ai căutat adaptor calatorie. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de . Descopera ofertele noastre pentru . Comanda online sau rezerva si ridica din magazinele Flanco. Va prezentam o gama larga de adaptoare de priza simple si universale, absolut necesare . Accesorii Telefoane - Tablete Incarcatoare, cabluri, adaptoare.


Salveaza ca favorit . Adaptor priza de la Travelkit. Prize cu împământare Schuko - func? Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Am deținut multe tipuri diferite de stil universal, folosind adaptoare de călătorie și adaptoare de conectare de la diverse companii și vorbind cu nenumărați . Set adaptor de priza universala de calatorie TPA-002.


Selecteaza magazinul preferat pentru a verifica disponibilitatea produselor: Magazinele LEROY MERLIN. Livrare la Domiciliu. Bucuresti Alexandriei . EU Plug picioare încărcător standard adaptor de călătorie. Capăt 1: x stecher USA. Piese si accesorii service.


Adaptor calatorie

Material: plastic ABS. Recomandat pentru calatorii. Atentie: Datorită măsurătorilor manuale, mărimea produsului poate avea o eroare de 0-cm. Acest dispozitiv indeplineste toate . Este posibil să existe o . Pentru: Europa Brazilia Statele . Pretul nu include TVA.


Logo-ul va fi printat pe carcasa. Produsele puse la vanzare sunt cele din poze. Incarcator de retea cu adaptoare pentru toate regiunile lumii.


Protectie la supratensiune prin siguranta fuzibila . Cele mai noi prețuri pentru 230V.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts