Dienstag, 7. März 2017

Ce trebuie sa contina un dosar de personal

Ce trebuie sa contina un dosar de personal

Intr-un mod mai detaliat, fiecare categorie enumerata mai sus ar trebui sa contina la randul ei cateva documente pe care angajatorul trebuie , . Angajatorul, are şi obligaţiile de a întocmi un dosar personal pentru fiecare dintre. Dosarul personal al angajatului: ce acte trebuie să conțină și care sunt obligațiile angajatorului. Află ce trebuie să conțină dosarul de personal pentru a fi complet și pentru a fi pregătit pentru un control ITM. Ce este dosarul personal al salariatului? Ce trebuie să conțină dosarul de angajare?


Ce trebuie sa contina un dosar de personal

DOSARUL DE PERSONAL CONTINE SI URMATOARELE:. Legislația muncii obligă fiecare angajator să întocmească un dosar personal. Iată ce documente mai puțin cunoscute trebuie să conțină dosarul personal al.


Astfel, un dosar de personal trebuie să conţină , în mod obligatoriu, actele premergătoare şi necesare angajării, respectiv: – Examenul de . Angajatorul are obligatia de a intocmi un dosar personal pentru fiecare dintre salariati, de a-l pastra in bune conditii la. Ce documente trebuie sa contina ? Fiecare angajator este obligat sa infiinteze si sa gestioneze un registru. Ghid practic contine informatiile de care aveti nevoie pentru a va incadra in.


Ce trebuie sa contina un dosar de personal

Adica toata informatia necesara alcatuirii unui dosar personal perfect pentru fiecare angajat. Registrul trebuie să conțină toate elementele caracteristice obligatorii: să fie . Orice companie care are angajati trebuie sa tina cont de urmatoarele documente importante. Dosarul de personal este dosarul cu toate actele necesare angajarii, CIM si anexe. Atentie , nu trebuie confundat cu dosarul de personal al salariatului, . Dosarele de personal ale salariatilor care trebuie sa cuprinda:. Va prezentam mai jos ce documente ar trebui sa contina dosarul personal al angajatului.


Nu uitati ca, atunci cand un angajat solicita un document,. Acest lucru rezultă atât din revederile art. Contractul individual de muncă trebuie să conţină clauze precum:. Acest document este util, deoarece relatiile de munca trebuie sa fie liber consimtite, . Anaf-ului, de aceea trebuie sa fie . State de personal ale unităţii.


Ce trebuie sa contina un dosar de personal

CV-ul, care trebuie depus la dosarul de . Cunoasteti conditiile legale in care trebuie pastrate aceste informatii. Ce contine dosarul de personal ? Un dosar profesional trebuie sa cuprinda, in mod obligatoriu: Copie de pe actul de . Un dosar de personal trebuie să conţină , în mod obligatoriu, actele premergătoare şi necesare angajării, respectiv:.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts